Generelt

Først og fremmest er vi meget taknemmelige over at du ønsker at anvende vores online service, som primært er sat i verden for at hjælpe forbrugere i Dannmark når de foretager forskellige beslutninger eller undersøger emner inden for daglig økonomi.

Vi synes det er vanskeligt at stille betingelser, men vi vil gerne gøre opmærksom på at vi de oplysninger vi stiller til rådighed gives med følgende baggrund:

For det første – Vi har mange års erfaring inden for den finansielle branche

For det andet – Vi indhenter vores information fra internettet

For det tredie – Vi yder ikke individuel finansiel rådgivning

Ansvar

Vi fralægger os derfor ethvert ansvar med hensyn til rigtigheden af de oplysninger vi fremlægger på hjemmesiden. Dog gør vi vores yderste for at fremstille alt vores materiale på en ærlig og gennemskuelig måde. Men vi kan tage fejl og dine omstændigheder som forbruger kan adskille sig fra de forbrugertyper vi tager udgangspunkt i.

Når vi sammenligner produkter – herunder lån og andre finansielle tjenester – fra andre udbydere har vi typisk fundet oplysningerne på udbydernes hjemmesider. Vi tager derfor forbehold for fejl.

I tilfælde af uoverensstemmelse mellem vores oplysninger og udbydernes oplysninger skal du anvende de oplysninger du finder hos udbyderen.

Vi vælger dog at afvige fra enkelte udbyderes beregningsgrundlag af hensyn til sammenligneligheden. Vi synes på den måde at det bliver mere ærligt og gennemskueligt for dig som forbruger.

Vi påtager os på ingen måde ansvar eller erklærer os enige i indholdet på de hjemmesider vi linker til.

Tilladt

Det er tilladt at citere og kopiere indhold fra dkPenge hvis der forud er indgået aftale om dette. Dog må du uden tilladelse gerne linke til vores onlinetjenester og henvise til vores indhold på din egen hjemmeside, blog eller sociale medie.

Det er tilladt at foretage alle de beregninger og søgninger du synes er nødvendige for at du kan danne dig et fornuftigt overblik – enten som grundlag for en beslutning eller det blot er for at få mere at vide om et bestemt emne.

Det er tilladt at være kritisk overfor vores indhold – enten i kommentarer på vores blog eller omtale på andre medier.

Ikke tilladt

Det er ikke tilladt at anvende robotter til at udnytte vores beregnere eller data scrape vores indhold i forbindelse med lignende opbygning af databaser og systemer.

Det er ikke tilladt at belaste vores systemer uforholdsmæssigt meget med det formål at skade vores virksomhed.

Det er ikke tilladt at anvende oplysninger på vores online service med det formål at skade andre virksomheder herunder de udbydere, som vi omtaler og hvis produkter vi har medtaget i forskellige sammenligninger.

Det er ikke tilladt på en usaglig og skadelig måde at kommentere vores indhold og de udbydere, som vi omtaler og hvis produkter vi har medtaget i forskellige sammenligninger.

Hvordan tjener vi penge

Når vi foretager sammenligninger af produkter eller tjenester fra forskellige udbydere linker vi til de produkt- eller tjeneste hjemmesider vi sammenligner. Nogle af de udbydere vi linker til giver os et fee eller et mindre beløb for at henvise dig som enten potentiel kunde eller som slutkunde.

Der er ingen produkter eller tjenester der bliver dyrere af at blive linket til fra os. Derfor vil det altid være uden omkostning for dig som forbruger at linke videre til en udbyder fra vores online services.

Hvis vi henviser til et produkt eller en tjeneste i et blogindlæg vil vi skrive ud for et link hvis vi har en samarbejdsaftale med den pågældnede produkt- eller tjenesteside, som vi linker til.

Hvis vi indsætter annoncer på vores hjemmeside vil det tydeligt fremgå at der er tale om en annonce.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger (herunder e-mail i forbindelse med nyhedstilmelding) afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv, tydeligt har givet tilsagn om dette.

Ved indsamling af personoplysninger i forbindele med brugerundersøgelser, spørgeskemaer og lignende vil det altid fremgå tydeligt, hvad oplysningerne skal bruges til, samt hvilke oplysninger vi har brug for – herunder navn, alder, adresse, interesser mm.

Kontakt os vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger vi har registreret om dig skal du rette henvendelse på vores mail: info@dkpenge.dk. Mener du der er noget forkert i de oplysninger vi har registreret om dig er du velkommen til skrive til os. Du har altid mulighed for at få fuld indsigt i alt hvad vi har registreret om dig, og du kan gøre indsigelse i henhold til reglerne i persondataloven.

Opbevaring af personoplysninger

Vi opbevarer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter hos vores outsourcingpartnere herunder (hostingfirma, nyhedsbrevsudbyder og andre tjenesteudbydere). Anvendes outsourcingpartnere uden for EU, er disse godkendt i henhold til “safe harbour” aftalen.

Cookies

Vi anvender cookies. Læs mere om dette her.

Opdateringer og ændringer

Vi kan til enhver tid ændre og opdatere vores betingelser. Du er underlagt vores betingelser på det eller de tidspunkter du anvender vores tjenester. Det vil derfor altid være en god i de at tjekke vores betingelser inden du anvender vores online-services. For at gøre det nemt for dig kan du nederst se hvornår vi sidst har opdateret vores betingelser.

Sidst opdateret

Vores betingelser er sidst opdateret 26. juni 2018.