2 ting der styrer din privatøkonomi

Denne uges podcast – uge 33 – 2019, som er den første i en serie under overskriften “Dit liv med penge” handler om 2 ting der styrer din og min privatøkonomi. Inden vi fortæller om det giver vi en kort introduktion af dkPenge.

Hvad styrer din private økonomi?

I podcasten – 001 – To ting der styrer din privatøkonomi skærer vi helt ind til benet og forklarer helt enkelt hvad det er for 2 grundlæggende ting der er med til at styre privatøkonomien.

Og det er set med dine øjne. Med dig ved styrepinden – altså det du har indflydelse på – mere eller mindre.

De to ting er helt enkle og du vil måske tænke at det er lidt for enkelt. Et faktum er bare at der er to helt unikke ting – hvor det ene foregår i hovedet og hvor det andet er noget håndgribeligt – et tal, som alle kan regne ud – der sætter aftrykket for enhver forbrugers privatøkonomi.

Lyt med til podcasten og sørg for at abonnere på den. Så får du automatisk notifikation hver gang vi udgiver en ny. Planen er at sende en ny Podcast episode en gang om ugen.

Tak fordi du læser med og rigtig god lytning.

Team dkPenge

dkPenge™

Vi har mere end 40 års erfaring inden for bank og IT. Det sikrer et solidt afsæt i de guides og services vi stiller til rådighed på dkPenge™.