3 overvejelser, du skal gøre dig når, du vælger forsikring

[Reklame]

Resume: At vælge forsikring er en stor beslutning. Ligegyldigt om du leder efter en privat eller erhvervsforsikring, er det en vigtig beslutning. Derfor giver det god mening at vælge rigtigt i første omgang, for at undgå et eventuelt skifte på et senere tidspunkt. Denne artikel giver dig 3 konkrete råd til hvad du skal have med i dine overvejelser når du vælger forsikring.

Vælg en forsikringsmægler der har fokus på forebyggelse

Det kan måske virke åbenlyst, men forebyggelse er faktisk et aspekt af forsikringsbranchen hvor der nogle stede bliver gået lidt for stille med dørene. Forsikringen er jo til stede i den tro og håb om at den ikke bliver nødvendig, men netop forebyggelsen har nogle forsikringsmæglere ikke fokus på, eller får ikke udført korrekt. Hvis du vælger RTM forsikringsmæglere, får du en allieret du kan kommunikere åbent med hele vejen. RTM agerer proaktivt, og har fokus på at forhindre at ulykken sker, hvilket både er billigere for dem og dig.

RTM [reklame-link] holder årlige evalueringer, møder med kunder og tilfredshedsundersøgelser, og så har de fokus på skadeforebyggelse. Det betyder altså at du får en forsikring der passer til dig, og som bliver ved med at passe til dig, og dine behov.

Underskrift af forsikringsaftale

Fokus på cybersikkerhed

Det afhænger selvfølgelig af hvilken branche du arbejder i, men generelt er cybersikkerhed relevant for de fleste. Det kommer i takt med den stigende digitalisering der sker på alle fronter af virksomheden. Flere og flere aspekter af forretningen som f.eks. kundekontakt, skat og moms og andet data er blevet digitaliseret.

Som virksomhed er du i besiddelse af følsomme data og oplysninger om dine kunder, og du har ansvar for at beskytte disse informationer og dine kunders integritet. Derfor er det en god idé at vælge en forsikring der kan hjælpe dig med at sikre dine egne og dine kunders data.

Lokal, national eller international tilstedeværelse?

Når du vælger hvor du skal have forsikring, er også lokation en god faktor at medtænke i dine overvejelser. Ved større sager er det nemlig i mange tilfælde en fordel at din mægler og din forsikring har mulighed for at møde op fysisk og assistere dig i din sag. Afhængigt af hvor mange afdelinger dit firma eller dig selv råder over, kan det derfor være en markant fordel at vælge en med kontor tæt på dig. Det gør samarbejdet bedre og mere belejligt for alle parter.