fbpx

Galleri Puls Art

Anmeldelse af galleri

Resume: Hos Galleri Puls Art får du en oplevelse, der påvirker dine følelser positivt og pirrer dine sanser i en grad at du får lyst til at det skal fortsætte derhjemme…

Vi anmelder Galleri Puls Art

Kunst med Puls

Team dkPenge er faldet pladask for Galleri Puls Art på Frederiksberg. Vi besøgte galleriet da det åbnede deres nye lokaler i maj 2018 og vi abonnerer på deres nyhedsbrev og følger med på deres hjemmeside.

Vi er opdateret med hensyn til hvornår de holder ferniseringer og hvilke nye kunstnere der udstiller hos dem.

Men lad os først lige se på nogle baggrundsoplysninger om galleriet.

Galleriets historie

I 1996 begyndte Henrik Elnegaard at udstille og sælge sin kunst. Kunst som Henrik er meget passioneret omkring.

Han åbnede Galleri Puls Art i Boyesgade på Vesterbro samme år. Galleriet blev senere udvidet og i 2018 tog han springet og flyttede til Smallegade på Frederiksberg.

Kunsten i galleriet

Sideløbende med sin egen kunst har Henrik interesseret sig meget for Cubansk kunst og har med stor succes en del cubanske kunstnere som faste udstillere. Meget af den cubanske kunst er akademikunst.

Ligesom Henriks billeder appellerer den cubanske kunst til vores følelser. Vi bliver i godt humør af at se på den. Ud over en følelsesmæssig ’feel good’ oplevelse fungerer kunsten fra Henriks galleri som et meget væsentligt designelement når boligen skal indrettes. Malerierne fungerer som møbler og matcher såvel et ’mainstream Ikea møbel’, som en dyr designersofa.

Specielt i Henriks malerier bliver der leget meget med lyset. Det er derfor vigtigt at maleriet bliver suppleret med den rette belysning.

Udover den Cubanske kunst har Henrik malerier af Michael Bundesen fra Shubidua i sit repertoire.

I forbindelse med åbningen i maj 2018 afslørede Henriks hustru Lill-Marlen samtidig et portræt af Grevinde Alexandre. Et maleri, som gav meget medieomtale.

Atmosfæren i galleriet

Atmosfæren i galleriet er helt i top. Lokalerne fremstår yderst æstetisk og er indrettet med den perfekte belysning. Flygelet, som står midt i lokalet bliver flittigt anvendt ved ferniseringerne hvor Henrik ynder at servere boblevand til behagelig og afstemt jazzmusik. Men af og til trænger udstillingen til lidt kant og så flyder der cubanske rytmer og mojito til gæsterne.

Et besøg i galleriet er en oplevelse. Hvis du falder for et maleri og får det hjem i din stue trækker du oplevelsen med hjem.

Stemningsbillede fra fernisering med Shefali februar 2019

Men hvad nu hvis du ikke har råd til at købe et maleri, som for det første vil give dig en følelsesmæssig optur og for det andet fungere som et vigtigt element i din indretning?

Lån Penge til malerier

Ja – så er det muligt at finansiere købet. Os bekendt har Henrik ikke lavet nogen aftaler med finansieringsselskaber. Vi tror (uden at vide det) at mange af Henriks kunder køber kontant og har råd til det.

Hvis du skal købe en bil er der ingen der synes det er mærkeligt at låne penge, men hvad så med et maleri?

Hos dkPenge har vi gjort det nemt at finde det billigste lån til køb af kunst. Vores unikke låneberegner giver dig et godt overblik, så du ikke er i tvivl om hvilket lån der er billigst og hvilket lån der har de bedste vilkår.

Der er derfor ingen grund til at kigge langt efter et maleri fra Galleri Puls Art når du kan låne pengene billigt via et lånefinansieringsseskab.

Team dkPenge

Lån penge til malerier her

Info om Galleri Puls Art:
Galleri Puls Art
Smallegade 42
2000 Frederiksberg

www.galleripulsart.dk

Du har lige læst: Anmeldelse af Galleri Puls Art