fbpx

Anmeldelse af Techtjek

En hjemmeside der anmelder gadgets

Resume: På Techtjek.dk finder du super gode anmeldelser og test af gadgets, apps og andet gear. Team dkPenge har anmeldt Techtjek, der i den grad er inspirerende og oplysende at læse.

 

Vi anmelder Techtjek.dk

Tjek på Tech

Opdatering: Techtjek er lukket. Vi har fjernet links til websiden.

Techtjek.dk indholder ærlige og grundigt beskrevne tests af forskellige gadgets og lækkert gear. Det er ofte svært at finde ud af hvilken model eller hvilket mærke der nu er det bedste og mest optimale. Techtjek hjælper dig godt på vej.

Hvis du er den lykkelige ejer af en iPhone har Techtjek en artikel om hvordan du frigør plads på på din iPhone. Super relevant og nem at forstå.

Designet og tilgangen til hjemmesiden synes vi også er lækker. Den er brugervenlig og nem at finde rundt i. Vi bliver ikke mødt med et hav af reklamer og ting og sager der popper op. Lidt er der selvfølgelig og det er også i orden.

Techtjek.dk har også et nyhedsbrev. Hvis du vil følge med i de sidste nyheder og artikler som der bliver publiceret kan vi varmt anbefale at abonnere. Du bliver ikke spammet med daglige e-mails.

Techtjek tjekker også mange app’s ud. F.eks. har de lavet en super god og nem beskrivelse af hvordan du får gratis levering på Wolt ved at bruge Techtjek’s rabatkode.

Lån penge til Gadgets

dkPenge er eksperter i lån og derfor vil det være naturligt at dreje denne anmeldelse af Tjektech over på en udfordring, som rigtig mange står med efter at have læst et godt tip eller en anmeldelse af en gadget.

Udfordringen består i hvordan de skal få råd til at købe den gadget, de er blevet overbevist om er umulig at leve uden.

En løsning er at låne penge til hel eller delvis finansiering af din nye ‘musthave’ gadget.

Vælger du denne løsning anbefaler vi at du ser vores side om sammenligning af lån til gadgets. Du finder den her: Lån penge til Gadgets.

Optimer dit privatbudget

En anden oplagt mulighed er at optimere dit privatbudget. Hvordan skulle det kunne give råd til en ny gadget?

I kombination med et lån kan et gennemgribende tjek af dit privatbudget frigive, så mange penge at det ikke vil påvirke din daglige økonomi synderligt.

Hvad gør du? Du kan bruge vores Tjekliste til privatbudget. Den viser dig trin for trin hvordan du kan gennemgå alle dine udgifter med henblik på at spare penge.

De vigtigste ingredienser i et budgettjek er at identificere alle udgifter, finde ud af om noget kan gøres billigere. Det kan være mobilabonnementer, forsikringer, bankudgifter.

Løbende abonnementer er blevet en fælde for mange. Det er nemt at melde sig til en abonnementsordning til ‘kun’ 99 kr. om måneden. Det er der mange der gør for at spare penge.

Der findes bogklubber hvor du betaler et beløb pr. måned. Til gengæld kan du købe bøger med store rabatter. Problemet er bare at det ikke er ret mange, der køber bøger hver måned. Mange glemmer at afmelde deres abonnement og så har de lige pludselig betalt overpris for deres bøger.

Der er også mange forskellige musik- og film streamingtjenester. Måske kan du skære ned på dem. Er det nødvendigt både med Netflix og HBO?

Læse mere om det når du downloader vores tjekliste til privatbudget.

Du har lige læst: Anmeldelse af Techtjek