Alt om lån

Tips og råd om lån

Du bliver vejet og vurderet når du skal låne penge

Du bliver målt og vurderet når du skal låne penge

Resume: For at imødegå tab fortages en kreditvurdering. Dvs. en vurdering af dine evner og din vilje til at tilbagebetale lånet ud fra de aftalte vilkår.

Fortsæt med at læse…

Ingen skjulte gebyrer på lån

Ingen skjulte gebyrer på lån

Resume: At gebyret ikke er skjult er ikke ensbetydende med at det er medtaget i låneeksemplerne eller låneberegningerne som du ser på en låneudbyders hjemmeside.

Fortsæt med at læse…

Lav rente på lån

Lav rente - billede med to blyanter

Resume: At renten er lav er ikke ensbetydende med at prisen på lånet er lav. Renten er kun én parameter ud af flere som bestemmer prisen på dit lån.

Fortsæt med at læse…

Forbrugslån i forklædning

Forbrugslån i forklædning - Hund med briller og kunstig næse på billedet

Resume: Skal det være et kviklån, et privatlån eller et kontantlån? Hmm… hvad er forskellen tænker du. Hvis der nu ikke er nogen forskel hvorfor findes der så flere forskellige betegnelser for det samme produkt? Vi kalder det forbrugslån i forklædning. Lær hvad der virkelig gemmer sig bag forklædningen.

Fortsæt med at læse…

Korrekt sammenligning af forbrugslån

Banan - Sammenligning af forbrugslån som at sammenligne bananer - Gå til blogindlæg

Resume: De fleste ejere af forbrugslån betaler for meget i renter og gebyrer for deres lån. Den overvejende grund til dette er at de mange hundrede sammenligningssider der findes på nettet ikke sammenligner korrekt. Du kan undgå at betale for meget hvis du ved hvad du skal kigge efter.

Fortsæt med at læse…

Psykologien bag forbrugslån

Psykologien bag forbrugslån - Gå til blogindlæg

Resume: Når du køber noget til dig selv bliver du glad. Det er som et rusmiddel. Afhængigheden lurer lige om hjørnet og dit rådighedsbeløb står ikke længere mål med ønskerne. Lær at forstå psykologien bag forbrugslån og brug denne viden til at komme ud af en ond cirkel eller undgå at komme ind i den.

Fortsæt med at læse…