fbpx

Finansielle Selskaber

Oversigt over finansielle selskaber

Oversigt over finansselskaber

Vi har lavet (er i gang med at lave) en komplet liste over Finansielle Selskaber, som udbyder lån. Vi har kategoriseret dem i Pengeinstitutter, Kreditinstitutter, Udlånsvirksomheder og Låneformidlere.

Vi fokuserer på juridisk status og henviser til yderligere oplysninger om virksomhederne.

Vi medtager kun de virksomheder, som er under tilsyn af Finanstilsynet.

Lånevirksomheder

Mange af de finansielle selskaber, som er med i vores liste kender du måske ikke. Det skyldes at de ofte markedsfører deres låneprodukter i andre navne eller ‘brands’.

Vi har derfor også lavet en oversigt over samtlige låneprodukter med de kaldenavne, som du kender fra reklamer, radio, aviser og internet.

Vi har ud for hvert låneprodukt angivet hvilket finansielt selskab, der står bag. Inden du vælger låneprodukt har du mulighed for at undersøge mere om det finansielle selskab der udbyder det lån du kunne tænke dig at tage..

Juridisk Status

Vi har fokus på de finansielle selskabers juridiske status. Derfor linker vi til offentlige registreringer. Herunder officielt navn, cvr.nr. mv. Ved at følge linket til disse registrering får du adgang til selskabernes tegningsrettigheder, reelle ejere og seneste regnskaber.

Vi linker også til Finanstilsynet registreringer. Ofte er et låneselskab kun under tilsyn i forbindelse med overholdelse af regler omkring hvidvask- og terrorfinansiering..

Vi er overbeviste om at de oplysninger du finder her kan være en yderlige hjælp i din søgen efter et lån.

Transparens og åbenhed

Oplysninger om de finansielle selskaber, som vi har samlet her hjælper til gennemsigtighed på det danske lånemarked. Faktisk er der mange, som ikke ved hvem der står bag de låneprodukter, som bliver markedsført via Google, TV- og Radioreklamer og andre kanaler.

Jo mere du ved – jo større tryghed når du låner penge. Hos Team dkPenge™ kan vi godt ha’ en holdning til de forskellige selskaber og låneudbydere, men vi forsøger at fremstille dem så objektivt som muligt og lade dig foretager vurderingen ud fra dine egne principper og din egen etik.

Vi ønsker god fornøjelse og er glade for at kunne stille denne unikke oversigt til rådighed for dig.

Team dkPenge™