Danmarks måske mest ærlige forbrugslån beregner. Læs betingelser her!

Hvor meget skal du låne?

Hvor mange måneder vil du betale tilbage ( eks: 36 = 3 år )

Er du kreditværdig? Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om valg af kreditværdighed HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Lån penge til malerier

Er du kunstinteresseret og er du faldet for et maleri, som vil forskønne dit hjem og din tilværelse. Det er ingen hemmelighed at kunst i hjemmet kan påvirke ens sind og humør positivt.

Hvor er det ærgerligt hvis det bare ikke er muligt – pga prisen. Ikke fordi prisen er for høj, men fordi du ikke har mulighed for at betale maleriet kontant.

Hvad gør du? Ja – det klogeste er at lade være. Undertryk dit behov nu og begynd at spare op til maleriet.

Det er selvfølgelig den mest fornuftige løsning. Chancen for at maleriet stadig hænger i galleriet og venter på at du får sparet op er nok meget lille.

Det er derfor at det er muligt at låne penge til forbrugsgoder. Også malerier og kunst. Du kan låne penge til kunst og malerier via et finansieringsselskab. Du kan selvfølgelig vælge at bruge din bank. Men et online lån er nemt, enkelt og lige til.

Du skal bare være opmærksom på at der er stor forskel i priserne på lån. Og det kan være vanskeligt at finde det billigste da mange lånesider sammenligner lån, som vi sammenligner æbler og bananer.

Find et godt lån

dkPenge kan hjælpe dig med at finde et godt lån til dit nye maleri. Vi sammenligner forbrugslån på det danske marked og medtager alle udbydere. Vi sørger også for at medtage alle oplysninger og laver en ens beregning for alle lån med samme forudsætninger. Så bliver sammenligningen korrekt. Og du får nemmere ved at vælge.

Hos dkPenge kan du altid være sikker på at det er det billigste lån, der står øverst. Vi synes ikke det er fair at reklamere for det ‘mest populære lån’. Som regel er det populært for dem der har sammenligningssiden. Det er oftest det lån de tjener flest penge på der står øverst og som – sjovt nok – er det mest populære.

Vi anvender ÅOP når vi sammenligner. Finans Danmark, som er bankernes fælles talerør siger følgende om ÅOP:

Når du sammenligner prisen på lån, er det bedste at tjekke ÅOP – de Årlige Omkostninger i Procent. ÅOP tager højde for alle omkostninger på lån – både renter, stiftelsesprovision, løbende provision og gebyrer.

Kilde: Finans Danmark

Omkostninger ved at låne til kunst

Ud over renten, som du betaler løbende er der flere omkostninger du skal være opmærksom på. Omkostningerne ud over rente går alle sammen under fællesbetegnelsen ‘gebyrer’.

Gebyrer i forbindelse med låntagning er delt op i to kategorier:

  1. Engangsgebyrer
  2. Tilbagevendende gebyrer

Engangsgebyrerne er som regel de gebyrer, som du betaler i forbindelse med lånets oprettelse. Det kan være stiftelsesomkostninger, etableringsgebyr, startgebyr, lånesagsgebyr, dokumentgebyr etc. Kært barn har mange navne. Vær opmærksom på dette gebyr. Jo højere er det jo højere bliver din ÅOP hvis lånet har en kort løbetid. Hvis du overvejer at indfri dit lån før tid skal du også vælge et lån med lave etableringsomkostninger.

Tilbagevendende gebyrer er de gebyrer du betaler hver måned, hvert kvartal eller hvert år. Typisk betaler du et gebyr hver måned i forbindelse med betaling af din ydelse. Det kan være et opkrævningsgebyr, BS-gebyr, ydelsesgebyr, opkrævningsomkostninger etc. Også her er låneudbyderne ret opfindsomme. Nogle af dem tager sig ret til flere typer gebyrer hver måned.

Sammenligning af lån

Det kan være svært at sammenligne lån, når de er sammensat så forskelligt med rente, engangsgebyrer og tilbagevendende gebyrer.

Derfor er det vigtigt at finde nogen der sammenligner korrekt og medtager alle de relevante parametre.

Det er også vigtigt at det ÅOP der anvendes som sammenligningsparameter. Og det er vigtigt at de lån der sammenlignes har samme lånebeløb og samme løbetid.

Alt andet giver et forkert resultat. Vi er glade for at dkPenge’s låneberegner opfylder alle disse krav.

Team dkPenge

Lån Penge | Forbrugslån