Låneberegner

Få tilbud fra flere långivere

Lendo Lån
Vi anbefaler Lendo

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

20.000 - 1.000.000

12 - 180 måneder

18

2,95 - 22,52

Hurtigt svar fra 18 banker

Ansøgningen ta'r 5 minutter

Find det billigste lån

LÅN nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 40.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 400 kr. Samlet tilbagebetaling 48.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.
*Renten er forskellig fra udbyder til udbyder. Vælg den laveste.

Mindre lån og kreditter

Ferratum Kredit
Nem og hurtig kredit

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

1.500 - 50.000

9 - 199 måneder

21

22,52

Fleksibel løbende kredit

Indfries når du har lyst

14 dages fortrydelsesret

Lån nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Løbetid 9 måneder. ÅOP 24,99 %. Fast debitorrente 7,00 %. Samlet tilbagebetaling 11.219,47 kr. Samlede kreditomkostninger 1.219,47 kr.
*Renten er angivet som debitorrente.

Lån med kautionist

Cashper Kredit med Kautionist
Lån op til 20.000

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

3.000 - 20.000

6 måneder

18

22,44

Lån med kautionist

Det tager kun 5 minutter

Hele processen er online

Lån nu
Eksempel: Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den *nominelle rente 22,44%. De samlede omkostninger i procent (ÅOP) er 24,89%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

Hvad er en Låneberegner

En låneberegner er et onlineværktøj der hjælper dig med at beregne de forskellige parametre og nøgletal, som et lån er sammensat af. Der er forskel på låneberegnere til simple lån og f.eks. kreditter eller realkreditlån.

En låneberegner hjælper dig med at finde de tal, som du ikke har kendskab til eller som kan være svære at gennemskue. Hvis du f.eks. skal låne 50000 kroner og du gerne vil betale det tilbage på 5 år, så kan en låneberegner hjælpe dig med at beregne den månedlige ydelse og ÅOP.

For at låneberegneren kan beregne disse nøgletal, så skal oplysninger, som debitorrente, regler for rentetilskrivning, startomkostninger og løbende omkostninger være kendte.

Disse oplysninger er afgørende for en korrekt beregning.Hos dkPenge™ har vi opbygget en database med alle disse oplysninger og opdatere dem løbende. Det har vi gjort med de fleste lån og derfor er det muligt for dig at lave en sammenligning af lån når udgangspunktet er lånebeløb og løbetid.

Ærlig og Fair Låneberegning

Hos dkPenge™ er vi drevet af ønsket om at være danskernes foretrukne låneportal. Og det gælder – på sigt – alle slags lån.

Vores låneberegner tager udgangspunkt i låneudbydernes egne oplysninger, men vi foretager låneberegningen selv. Ved at gøre dette kan vi lave en mere ærlig og fair sammenligning når alle lån er beregnet på samme måde.

Låneberegner til forbrugslån

En låneberegner til forbrugslån er den mest simple og alligevel er den kompliceret fordi betingelserne på et forbrugslån er forskellig fra udbyder til udbyder.

Forskellig fra bank til bank. Det der gør det kompliceret er at en låneudbyder kan markedsføre sig med en lav debitorrente og så ha’ valgt at opkræve et højt opstartsgebyr. En anden låneudbyder kan markedsføre sig med ingen opstartsgebyr og samtidig beregne en høj debitorrente.

Det kan være svært for dig som forbruger at gennemskue hvilket lån der er det billigste og bedste at optage.

Det er i sådanne situationer at en ærlig og fair låneberegner er et vigtigt værktøj og som kan hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning inden du skal låne penge til forbrug. Når vores låneberegner er færdig med at beregne kan du nemt sammenligne lån fra andre udbydere ved at anvende 2 vigtige nøgletal. Og det er ÅOP og månedlig ydelse.

Det lån med den laveste ÅOP og laveste månedlige ydelse er det billigste lån. Til din overraskelse er det ikke sikkert at det er det lån med den laveste debitorrente, som har den laveste ÅOP.

Derfor er det så vigtigt at anvende en ærlig og fair låneberegner. Og den finder du her hos dkPenge™.

Brug låneberegneren til at vælge det rigtige lån

Når vi har beregnet nøgletallene for det lån du vil beregne ydelse og ÅOP på, så viser vi samtidig de øvrige nøgletal for de forskellige lån. F.eks. viser vi hvilken debitorrente der er anvendt.

Vi viser størrelsen på startomkostningerne og de løbende omkostninger. Disse omkostninger kan være vigtige når du skal vælge det rigtige lån.

Lad os give et eksempel. Hvis du vælger et lån – som måske har den billigste ÅOP – og du har valgt en løbetid på f.eks. 5 år, så er det vigtigt at du tænker over om du virkelig forventer at betale af på det lån i 5 år uden at ændre eller omlægge det. Hvis du allerede nu ved at du inden for – lad os bare sige – 2 år vil omlægge dit lån, så er det vigtigt at du kigger på lånets sammensætning. Hvis det lån du har valgt – med den billigste ÅOP – har meget høje startomkostninger, så vil det påvirke ÅOP negativt hvis du indfrier lånet før tid.

I den oprindelige beregning er startomkostninger – med en avanceret formel – beregnet som en procentsats for hvert år – altså for alle 5 år. Ændres løbetiden pludselig til kun 2 år får du ikke reduktion i startomkostningerne og de belaster dermed din ÅOP væsentligt da de nu kun skal fordeles over 2 år.

Det er derfor vigtigt at du også kigger på lånets sammensætning når du vælger lån. ÅOP kan du kun bruge når du sammenligner lån der har samme størrelse og løbetid og det forventes at du ikke ændre på lånet i hele lånets løbetid.

En låneberegner er uundværlig

Med denne korte gennemgang af hvad du kan bruge en låneberegner til håber vi at du kan se at en ærlig og fair låneberegner er uundværlig når du skal vælge det rigtige lån. Vi ønsker dig held og lykke med din søgen efter et nyt lån.

Team dkPenge

Spørgsmål og Svar – Låneberegner

Hvad er en låneberegner?

En låneberegner er en applikation, som online kan beregne de nøgletal der er vigtige for at kunne sammenligne forskellige lån. Du kan bruge nøgletallene ÅOP, Ydelse og Samlede kreditomkostninger til at vurdere hvilket lå der er bedst.

Hvilke tal skal jeg kende for at bruge en låneberegner?

For at en låneberegner skal kunne beregne korrekt ÅOP, ydelse og samlede kreditomkostninger skal du kende 1. Lånebeløb, 2. Ønsket løbetid, 3. startomkostninger, 4. løbende omkostninger (opkrævningsgebyr m.m.) 5. Debitorrenten eller pålydende rente, 6. Rentetilskrivningsfrekvens.

dkPenge™

Vi har mere end 40 års erfaring inden for bank og IT. Det sikrer et solidt afsæt i de guides og services vi stiller til rådighed på dkPenge™.