fbpx

Lån penge til smykker

Finansier dine smykker med et lån

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 180 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Få et smykkelån

Lån penge til smykker

Diamanter varer evigt. Det er der mange smykker der også gør. Smykker af ordentlig kvalitet med ædelsten og lavet af ædelt metal.

Selvom du er nødt til at tage et lån til køb af smykker har du i modsætning til andre forbrugsgoder stadig smykkerne når lånet er betalt ud.

Hvis din økonomiske situation tillader det kan det derfor være en ok idé at låne penge til nye lækre smykker.

Hvilken type lån er bedst?

Nu er det ikke sådan at du bare kan gå ned i banken og sige at du vil bede om et smykkelån. Sådan et produkt findes ikke. Smykker går ind under en stor kategori, som kreditinstitutterne kalder forbrug. Der skelnes ikke så meget mellem typerne af forbrug.

I banken sidestilles smykker altså med ferier og gadgets. Det er blot forbrug og det lån du skal have fat i er et forbrugslån – et lån uden sikkerhed.

Vi kan dog godt vælge at kalde det et smykkelån. Det gør ikke noget. Det vigtigste er at du får mulighed for at lån penge til dine smykker og at du kan gøre det billigst muligt.

Hvad er prisen på et smykkelån?

Prisen på et smykkelån afspejles i typen. Renter og gebyrer følger niveauet for forbrugslån. Niveauet ligger i den høje ende af skalaen. Hvis du ønsker et billigt smykkelån skal du derfor være på vagt når du beslutter dig.

Der er mange, som tilbyder at sammenligne lån, som kan søges online. Det vil vi også råde dig til at gøre.

Hvad du skal se efter når du sammenligner lån

Når du sammenligner smykkelån skal du først og fremmest være opmærksom på om den hjemmeside du anvender giver mulighed for at se alle lån og om de sorterer lånene korrekt efter Årlige Omkostninger i Procent.

Når du vælger lånebeløb og løbetid så skal sammenligningssiden være i stand til at genberegne alle lånene. Det betyder at de skal kende lånets vilkår og betingelser herunder renter og gebyrer for at kunne gøre det.

Desværre er der rigtig mange der springer over. Det gør de ikke, de viser blot nogle standardberegninger fra låneudbyderne. Sammenligningerne er derfor ikke korrekte – desværre.

Hvad kan du gøre? Du kan vælge en sammenligningsside, som genberegner alle lån ved hver forespørgsel og som viser lånene med det billigste lån først.

Et ekstra plus er en sammenligning af smykkelån hvor du har mulighed for at vurdere din egen økonomiske situation. Hvis du har mega meget styr på økonomien så vil du blive tilbudt en god rente hos de kreditinstitutter, som har et låneprodukt med rentespænd – altså en laveste og højeste rente hvor du får tilbudt en rente, som kan lige fra det laveste niveau til det højeste eller midt imellem.

Skal du låne online eller i murstensbank?

Det er op til dit temperament. I murstensbanken – eller den traditionelle bank får du bare kun én mulighed. Du må tage hvad der er på hylderne.

Søger du et online smykke lån, så er der flere låneprodukter på hylderne. Du kan sammenligne og vælge det bedste for dig.

Herefter kan du i ro og mag afgive alle nødvendige oplysninger og sende dem via internettet. De samme oplysninger skal du også af med i banken, hvis du vælger at gå hen i sådan en (hvis du da kan finde en ;-).

Vi anbefaler at søge online. Foretage en grundig forundersøgelse og være opmærksom på fælderne hos sammenligningstjenesterne.

Og husk du har altid 14 dages fortrydelsesret når du søger et smykkelån online.

Team dkPenge

FAQ - Smykkelån

Hvad er et smykkelån?

Et smykkelån til private er blot et andet udtryk for et forbrugslån – et lån uden sikkerhed.

Hvor kan jeg låne penge til smykker?

Du kan låne i en traditionel bank eller søge et lån online. Ved at søge online kan du først sammenligne alle lån på markedet og vælge det bedste lån for dig.

Hvad skal du være opmærksom på når du låner til smykker?

I forhold til at det er smykker, skal du ikke være opmærksom på noget specielt. Men det er generelt en god idé – når du låner penge – at undersøge låneudbydernes renter og lånevilkår. Prisen kan du sammenligne her på dkPenge™’s hjemmeside.