Lån penge til smykker

Få tilbud fra flere långivere

Lendo Lån
Vi anbefaler Lendo

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

20.000 - 1.000.000

12 - 180 måneder

18

2,95 - 22,52

Hurtigt svar fra 18 banker

Ansøgningen ta'r 5 minutter

Find det billigste lån

LÅN nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 40.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 400 kr. Samlet tilbagebetaling 48.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.
*Renten er forskellig fra udbyder til udbyder. Vælg den laveste.

Mindre lån og kreditter

Ferratum Kredit
Nem og hurtig kredit

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

1.500 - 50.000

9 - 199 måneder

21

22,52

Fleksibel løbende kredit

Indfries når du har lyst

14 dages fortrydelsesret

Lån nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Løbetid 9 måneder. ÅOP 24,99 %. Fast debitorrente 7,00 %. Samlet tilbagebetaling 11.219,47 kr. Samlede kreditomkostninger 1.219,47 kr.
*Renten er angivet som debitorrente.

Lån med kautionist

Cashper Kredit med Kautionist
Lån op til 20.000

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

3.000 - 20.000

6 måneder

18

22,44

Lån med kautionist

Det tager kun 5 minutter

Hele processen er online

Lån nu
Eksempel: Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den *nominelle rente 22,44%. De samlede omkostninger i procent (ÅOP) er 24,89%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

Få et smykkelån

Diamanter varer evigt. Det er der mange smykker der også gør. Smykker af ordentlig kvalitet med ædelsten og lavet af ædelt metal.

Selvom du er nødt til at tage et lån til køb af smykker har du i modsætning til andre forbrugsgoder stadig smykkerne når lånet er betalt ud.

Hvis din økonomiske situation tillader det kan det derfor være en ok idé at låne penge til nye lækre smykker.

Hvilken type lån er bedst?

Nu er det ikke sådan at du bare kan gå ned i banken og sige at du vil bede om et smykkelån. Sådan et produkt findes ikke. Smykker går ind under en stor kategori, som kreditinstitutterne kalder forbrug. Der skelnes ikke så meget mellem typerne af forbrug.

I banken sidestilles smykker altså med ferier og gadgets. Det er blot forbrug og det lån du skal have fat i er et forbrugslån – et lån uden sikkerhed.

Vi kan dog godt vælge at kalde det et smykkelån. Det gør ikke noget. Det vigtigste er at du får mulighed for at lån penge til dine smykker og at du kan gøre det billigst muligt.

Hvad er prisen på et smykkelån?

Prisen på et smykkelån afspejles i typen. Renter og gebyrer følger niveauet for forbrugslån. Niveauet ligger i den høje ende af skalaen. Hvis du ønsker et billigt smykkelån skal du derfor være på vagt når du beslutter dig.

Der er mange, som tilbyder at sammenligne lån, som kan søges online. Det vil vi også råde dig til at gøre.

Hvad du skal se efter når du sammenligner lån

Når du sammenligner smykkelån skal du først og fremmest være opmærksom på om den hjemmeside du anvender giver mulighed for at se alle lån og om de sorterer lånene korrekt efter Årlige Omkostninger i Procent.

Når du vælger lånebeløb og løbetid så skal sammenligningssiden være i stand til at genberegne alle lånene. Det betyder at de skal kende lånets vilkår og betingelser herunder renter og gebyrer for at kunne gøre det.

Desværre er der rigtig mange der springer over. Det gør de ikke, de viser blot nogle standardberegninger fra låneudbyderne. Sammenligningerne er derfor ikke korrekte – desværre.

Hvad kan du gøre? Du kan vælge en sammenligningsside, som genberegner alle lån ved hver forespørgsel og som viser lånene med det billigste lån først.

Et ekstra plus er en sammenligning af smykkelån hvor du har mulighed for at vurdere din egen økonomiske situation. Hvis du har mega meget styr på økonomien så vil du blive tilbudt en god rente hos de kreditinstitutter, som har et låneprodukt med rentespænd – altså en laveste og højeste rente hvor du får tilbudt en rente, som kan lige fra det laveste niveau til det højeste eller midt imellem.

Skal du låne online eller i murstensbank?

Det er op til dit temperament. I murstensbanken – eller den traditionelle bank får du bare kun én mulighed. Du må tage hvad der er på hylderne.

Søger du et online smykke lån, så er der flere låneprodukter på hylderne. Du kan sammenligne og vælge det bedste for dig.

Herefter kan du i ro og mag afgive alle nødvendige oplysninger og sende dem via internettet. De samme oplysninger skal du også af med i banken, hvis du vælger at gå hen i sådan en (hvis du da kan finde en ;-).

Vi anbefaler at søge online. Foretage en grundig forundersøgelse og være opmærksom på fælderne hos sammenligningstjenesterne.

Og husk du har altid 14 dages fortrydelsesret når du søger et smykkelån online.

Team dkPenge

dkPenge™

Vi har mere end 40 års erfaring inden for bank og IT. Det sikrer et solidt afsæt i de guides og services vi stiller til rådighed på dkPenge™.