fbpx

Black Friday lån

Lån penge til Black Friday

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 180 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Lån penge til black friday

Hvert år er der masser af gode tilbud når det er black friday. Leder du efter et godt tilbud, så er det dér du skal slå til.

I 2019 afholdes Black Friday – Fredag, den 29. november.

Black Week eller Black Weekend er en udvidelse af Black friday. Mange butikker kører tilbud hele ugen eller hele weekenden. Dvs Black Friday går typisk fra fredag til søndag.

Kan det betale sig at låne penge til de gode tilbud? Det kan det i nogle tilfælde og dkPenge™ vil gerne vise dig hvordan du kan se om det kan betale sig.

Inden vi forklarer det synes vi du skal vide hvad Black Friday er og lidt om historien bag.

Hvad er Black friday

Black Friday stammer – som så meget andet – fra USA. Udtrykket er opstået for mere end 50 år siden. Det holdes altid fredagen efter den 4. torsdag i november. Den 4. torsdag i november er ‘Thanksgiving’, som er en høstfest.

Dagen efter Thankgiving var gaderne ‘sorte’ af mennesker og biler. Deraf navnet Black Friday.

Black Friday er en af de største handelsdage i løbet af året og er også indledningen til julehandelen, som mange tager hul på dér.

Det er blevet kutyme at tiltrække store skare af købelystne forbrugere ved at dumpe priserne på mange populære produkter.

Derfor er det en god dag at spare penge hvis det vel at mærke er et planlagt køb der er tale om.

Black Friday er de fysiske butikkers store dag. Tre dage senere end Black Friday er det Cyber Monday. En tilsvarende handelsdag – for online butikker.

Kilde: Wikipedia

Kan det betale sig at tage et lån til Black Friday?

For at finde ud af om det kan betale sig at låne penge til et godt tilbud, som du finder på black friday er der to ting du skal kende.

Den første ting er besparelsen på det produkt du ønsker at købe. Det er meget nemt. Du tager den pris produktet normalt koster og trækker udsalgsprisen fra. Så har du besparelsen i kroner.

Prisen for at låne penge kan du finde på dkPenge™’s låneberegner. På samtlige lån vi henviser til beregner vi ‘Samlede kreditomkostninger’, som er summen af samtlige omkostninger på lånet i hele lånets løbetid. Det vil sige at beløbet indeholder startomkostninger, løbende gebyrer og renter.

Dette er beløb er et udtryk for hvad lånet koster i kroner og øre i lånets løbetid. Der er ikke taget højde for inflation, nutidsværdi med videre. Men da der er tale om et forbrugslån med forholdsvis kort løbetid, så vil det ikke være noget der påvirker beløbet væsentligt.

En tilsvarende beregning skulle så også medtages for det sparede beløb på den vare du køber for at sammenligningen skulle være helt korrekt.

Du kan rolig gå ud fra beløbet ‘Samlede kreditomkostninger’ når du skal finde prisen på et lån.

Hvis trækker de to beløb. 1. Besparelsen på varen du køber og 2. Samlede kreditomkosninger på lånet du optager fra hinanden, så kan du finde ud af om det kan betale sig.

Hvis de samlede kreditomkostninger overstiger besparelsen, så kan det ikke betale sig ud fra en kroner / øre beregning.

Vælger du at låne til et black friday tilbud alligevel vil du være drevet af andre motiver. F.eks. ‘Jeg må bare ha’ den vare – og det skal være nu’.

Konklusion

Skal du så vælge at låne penge til et Black Friday tilbud? Det er en beslutning kun du kan tage. Nu har du fået et redskab til at finde ud af om det kan betale sig.

Under alle omstændigheder siger vi held og lykke med tilbudsjagten.

Team dkPenge™

FAQ - Lån penge til Black Friday

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en af de største handelsdage i løbet af året. Fænomenet er opstået i USA og er fredagen efter Thanksgiving, som er den 4. torsdag i november måned.

Kan det betale sig at låne penge til et Black Friday tilbud?

dkPenge™ giver dig svaret. Det er meget enkelt. Du skal kende besparelsen på dine køb og lånets samlede omkostninger. Vores låneberegner viser ‘Samlede kreditomkostninger’ på samtlige lån, som vi sammenligner.

Viser alle låneberegnere 'Samlede kreditomkostinger'?

Desværre er det ikke alle låneberegnere eller tjenester der sammenligner lån der viser det korrekte tal. Ofte vises blot et eksempel, som ikke matcher dit konkrete lånebehov. Hos dkPenge™ vælger du selv lånebeløb og løbetid og samlede kreditomkostninger beregnes med udgangspunkt i dine valg.