fbpx

Lån penge til bryllup

Et uforglemmeligt bryllup koster penge

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 180 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Lån til bryllup

Lån til bryllup

Tillykke – du skal giftes. Det er dyrt og koster mange penge. Du mangler lige de sidste penge for at dit bryllup bliver et drømmebryllup. For mange er det ‘once in a lifetime’, så der skal ikke spares.

Hvis du har besluttet dig for at låne penge til dit bryllup så der bliver råd til en ordentlig vielsesring, en lækker kjole, et smart sæt tøj og en drømmefest, så er det en god ide at sikre dig at du ikke kommer til at betale for meget for sådan et lån.

Det vil jo være lidt trist hvis du ikke har råd til at betale lånet tilbage. Når hvedebrødsdagene er slut og den barske hverdag har fået tag i din livsrytme, så kan en regning fra et dyrt låneinstitut trække ned i humøret. Også selvom du stadig er nyforelsket og din eneste ene kigger dig dybt i øjnene og siger: “det skal nok gå skatter”.

Har du råd til at låne penge?

Inden du kaster dig ud i det skal du finde ud af om du har råd til at låne pengene. Det betyder at du skal lægge et budget. Eller snarere I skal lægge et budget. Lån penge uden at din partner er orienteret om det frarådes. Uanset om i kører særskilt økonomi eller fælles økonomi. Vær åben og ærlig. Søg om et lån i fællesskab

Læg gerne budgettet sammen med din kommende ægtefælle. Find ud af om det er omkostningerne værd. Når budgettet er lavet og i føler at der er plads til de månedlige ydelser i budgettet så kommer næste step.

Hvordan finder jeg det billigste lån?

Det billigste lån finder du ved at lave en sammenligning med alle de lån der er på markedet. Her skal du være opmærksom på to vigtige ting når du sammenligner:

1. Lånebeløb
2. Løbetid

Du skal sikre dig at de lån du sammenligner er baseret på samme lånebeløb og samme løbetid. Det nytter ikke noget at sammenligne renten eller ydelsen på to lån hvor det ene f.eks. er på 50.000 kr. og det andet er på 75.000 kr.

Hvad skal du sammenligne?

Du skal sammenligne ÅOP og / eller ydelsen på lånet.

Hvis forudsætningerne er ens er det de eneste rigtige parametre at sammenligne med. I ovennævnte eksempel med to lån på henholdsvis 50.000 og 75.000 kr. vil lånet på 75.000 kr. oftest blive billigst i ÅOP selvom alle øvrige betingelser er ens for begge lån.

Det er yderst vigtigt at løbetiden på de lån du sammenligner er helt ens. Et lån med en lang løbetid vil typisk få en lavere ÅOP end et lån med en kort løbetid. Det skyldes startomkostningerne, som ved et lån med kort løbetid skal fordeles over en kortere periode.

Sammenlign lån til bryllup

Skal du låne 35.000 kr., 40.000 kr., 50.000 kr., 100.000 kr. eller måske 250.000 kroner, så husk at de lån du sammenligner ÅOP med skal være på nøjagtig det samme beløb og have den samme løbetid. Men bare rolig. Det sørger vi automatisk for når vi sammenligner lånene. Du skal blot indtaste det ønske lånebeløb og løbetiden, så beregner vi ÅOP og låneomkostninger for samtlige lån, som vi har i vores database. Og vi sorterer dem altid, så det billigste står øverst på listen.

Du kan se mange oplysninger om lånet. Blandt andet oplysninger om debitorrente, startomkostninger, opkrævningsomkostninger. Derudover beregner vi hvor mange penge det koster i alt at låne pengene i en given periode.

Med andre ord så får du alt hvad der er værd at vide for at kunne beslutte hvilket lån der er mest fordelagtigt at søge om.

Tag et lån fra hylden, men først når du har sikret dig at du har fuldt overblik over priser og vilkår. Kan det lade sig gøre bør du helt klart tage det billigste lån.

Ansøgning bryllupslån

Når du har fundet det lån, du synes passer bedst til dig, så ansøger du nemt ved at klikke på knappen ‘Ansøg’. Du bliver stillet direkte videre til låneudbyder og vi får intet at vide om din ansøgning og om resultatet af den. Da i er to om et bryllup vil det sikkert også være en god ide at tage et lån med medansøger. Når I begge hæfter eller står på lånet, så er der større sandsynlighed for at få lånet til en lavere rente.

Nemmere kan det da næsten ikke være.

Må du leve lykkeligt med din kommende ægtefælle til dine dages ende.

Team dkPenge

FAQ - Lån penge til bryllup

Hvem låner penge til bryllup?

Et bryllup kan være dyrt og for nogen er det den vigtigste dag i deres liv. Det er alle typer af mennesker, der vælger at låne penge til deres bryllup.

Hvilket lån er bedst til bryllup?

Hvis du har friværdi i din bolig kan du låne pengene meget billigt ved at tage et lån i huset. Men – helt ærligt – hvem vil betale af på sit bryllup i 30 år? Et forbrugslån – eller lån uden sikkerhed – er en løsning, som mange vælger.

Hvordan finder du det billigste lån?

Du finder det billigste lån ved at anvende en låneportal, der sammenligner lån. dkPenge™ sammenligner lån til bryllup.