Find computerlån her!

Hvis du trænger til en ny computer

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 144 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Lån penge til computer

Lån til computer

En computer er uundværlig i de fleste hjem i dag. Det gælder ikke kun den yngre generation, men også den ældre. De fleste vil gerne have mulighed for at gå på borger.dk, sygesikring.dk og andre servicesider stillet til rådighed af det offentlige. Det er heller ikke alle funktioner, som er gjort tilgængelige via apps til mobiltelefoner på forskellige tjenester. Derfor er en computer faktisk uundværlig.

Lad os nævne ét eksempel. TV2’s app giver ikke mulighed for at opdatere kreditkortoplysninger. De henviser til at dette bør opdateres på en computer ved indlogning på TV2’s hjemmeside.

For flertallet af unge, som er i gang med at tage en uddannelse er en computer uundværlig.

Skal du købe ny computer og du ikke har sparet pengene op så har du mulighed for at låne penge til en ny computer.

Hvad koster en computer?

Prisen på en computer afhænger lidt af hvilke behov brugeren har. Hvis behovet kun er at gå på internettet og skrive et brev en gang i mellem er en windowscomputer til 3-4000 kr. måske løsningen.

Er du ung og har brug for en computer til spil – en gamercomputer – ja så koster den langt over 10000 kr.

Mange unge studerende køber en Mac Book og så begynder priserne ved 8-9000 kr. og opefter.

Find først ud af dit behov inden du vælger en computer. Når du har fundet ud af det, så brug lidt tid på at søge priser på nettet.

Hvad koster det at låne til en computer?

Vælger du at låne pengene til en ny computer, så har det selvfølgelig en pris. Prisen på et lån er ofte svært at gennemskue, men vi har gjort det til vores mission at gøre det enkelt at gennemskue alle omkostninger på et lån.

Hvis du anvender vores låneberegner får du hurtigt overblik over renter og andre omkostninger når du skal vælge lån.

Det bedste råd vi kan give er at se efter ÅOP på lånet. ÅOP er et nøgletal, som indeholder samtlige omkostninger på et lån – uanset hvad de kaldes og hvornår og hvor tit de skal betales. Nøgletallet omregnes til en procentsats, så det er nemt at sammenligne lån. Jo højere procentsats (ÅOP) jo dyrere er lånet.

På vores låneoversigt finder du altid det billigste lån øverst. Vi har ikke manipuleret med resultaterne. Det er enkelt og ærligt.

Lidt om computeren

Computeren, PC-en eller hvad vi nu skal kalde den begyndte sin udbredelse for ca. 35 år siden. PC står for personal computer. Ideen med det var at computere ikke kun var forbeholdt virksomheder. Nu skulle regnekraften og de mange muligheder, som en computer giver udbredes til den enkelte forbruger.

Computerens udbredelse tog rigtig fat da internettet tog sit indtog i 90-erne. I dag er det ligeså almindeligt med en computer, som det var med et fjernsyn i 80-erne.

De fleste nøjes ikke kun med en computer. De supplere med en smartphone og en tablet. De enheder vi i dag anvender til at hente information i form af tekst, lyd og billede er i dag 1. Mobiltelefonen, 2. Tablet, 3. Computer og 4. Fjernsynet. Alle enheder er koblet til internettet og kan tale sammen på tværs af hinanden ved hjælp af smarte cloudløsninger, som tilbydes af de forskellige udbydere.

F.eks. tilbyder Netflix streaming af film. Du kan se film når du ønsker det. Din konto eller adgang til denne tjeneste kan du tilgå fra alle 4 enheder. Det samme gør sig gældende med en række andre tjenester.

Læs mere om computeren her.

Enkel sammenligning af lån

dkPenge tilbyder en enkel sammenligning af lån. Vi tror det er muligt for dig at finde det lån der matcher dine behov bedst med vores beregner. Vi håber det lykkes det for dig at låne til din nye computer.

Team dkPenge

FAQ - Computerlån

Hvad er et computerlån?

Et computerlån er et helt almindeligt lån. Typisk et forbrugslån uden nogen form for sikkerhed.

Kan jeg låne penge til en computer?

Hvis du kan låne penge, kan du låne penge til en computer. Långiver ser ikke på formålet, men på din privatøkonomiske evner. Har du luft i økonomien og ikke står i RKI eller debitorregisteret kan du højest sandsynligt låne penge til en computer.

Hvordan finder jeg det billigste computerlån?

Det billigste computerlån finder du ved at se dkPenge™’s oversigt over forbrugslån. Vælg det lån med den laveste ÅOP.