fbpx

Lån penge til gadgets

Alle lån ét sted - Find dit lån her

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 180 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Lån penge til din nye gadget

Lån til gadgets

Dit største ønske er et nyt elektronisk vidunder. Du har trykket næsen flad, læst anmeldelser og tjekket prisportaler. Du har ikke råd til at købe din nye elektroniske ‘must have’. Hvad gør du?

En oplagt mulighed er at låne pengene til din gadget. Men lad os lige først definere hvad en gadget er for en størrelse

Hvad er gadgets

En mindre elektronisk dims. Sådan beskrives den på Wikipedia. Det kan du læse her.

Men gadgets er mere end det. En gadget behøver ikke at være noget der er nødvendigt at ha’. En gadget er typisk noget, som opfylder et ekstraordinært behov. En ting som er sjov at have og som alle endnu ikke har.

Den er trendsættende og du er ‘med på noderne’ når du går op i gadgets og gear.

Lån penge til gadgets

Her er et par gode råd hvis du vil låne penge til en gadget. Som udgangspunkt er det jo aldrig klogt at låne penge. Det er meget bedre at spare dem op. Men det har vi ikke altid nået og netop med gadget er det sådan at det gælder om at være først.

Derfor kan et lån nogen gange være vejen eller løsningen for at få fat i den gadget, der gør livet lidt sjovere.

Det er godt at huske på at elektronik og forbrugsgoder ofte har en kort levetid. Derfor kan det være en god idé at spare en del af beløbet op først.

Hvis du for eksempel sparer 20 eller 25 procent af købsprisen op vil det være muligt at sælge din gadget hvis din privatøkonomi pludselig bliver forværret. Salgsprisen vil kunne dække det meste af restgælden på din gadget.

Det er en god måde at sikre sig på og så kommer du ikke til at stå at betale af på noget, som du ikke længere har.

Det kræver selvfølgelig også at du vælger en løbetid på dit lån, som ikke er højere end levetiden på den ting du ønsker at låne penge til.

Det er en god tommelfingerregel, som er god at følge hvis du er nødt til at låne penge for at kunne købe forbrugsgoder med kort levetid.

Du kan også søge et lån til en computer her hos dkPenge.

Team dkPenge

FAQ - Lån til gadgets

Hvorfor låne til en ny gadget?

Gadgets – Smartphones, iPads, Smartwatches, Spillekonsoller, Computere og meget mere er efterhånden et ‘must’ for de fleste at have. Hvis du ikke har sparet op til den sidste nye model kan et lån være en mulighed. Vælger du at låne er det ikke ligemeget hvilket lån du tager. Vi kan guide dig med vores beregnere.

Hvordan låner jeg penge til min nye gadget?

Den bedste og billigste måde at låne penge til sin nye gadget på er ved at søge om et lån inden du skal købe. Så kan du frit vælge låneudbyder og finde den absolut billigste. Vælger du låneudbyder i den forretning hvor du handler har du kun én mulighed – og det er ikke sikkert at det er den billigste.

Hvad skal jeg se efter når jeg låner penge til gadgets?

Uanset om du låner penge til en gadget eller til noget andet skal du altid se efter ÅOP. Du kan bruge ÅOP til at sammenligne lån med, men du kan også bruge den som en indikator for om lånet er dyrt eller billigt. En tommelfingerregel er at ÅOP på 10 eller derunder er billigt. Fra 10 – 20 er dyrt, men acceptabelt.