Lån til kolonihave

Få tilbud fra flere långivere

Lendo Lån
Vi anbefaler Lendo

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

20.000 - 1.000.000

12 - 180 måneder

18

2,95 - 22,52

Hurtigt svar fra 18 banker

Ansøgningen ta'r 5 minutter

Find det billigste lån

LÅN nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 40.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 400 kr. Samlet tilbagebetaling 48.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.
*Renten er forskellig fra udbyder til udbyder. Vælg den laveste.

Mindre lån og kreditter

Ferratum Kredit
Nem og hurtig kredit

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

1.500 - 50.000

9 - 199 måneder

21

22,52

Fleksibel løbende kredit

Indfries når du har lyst

14 dages fortrydelsesret

Lån nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Løbetid 9 måneder. ÅOP 24,99 %. Fast debitorrente 7,00 %. Samlet tilbagebetaling 11.219,47 kr. Samlede kreditomkostninger 1.219,47 kr.
*Renten er angivet som debitorrente.

Lån med kautionist

Cashper Kredit med Kautionist
Lån op til 20.000

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

3.000 - 20.000

6 måneder

18

22,44

Lån med kautionist

Det tager kun 5 minutter

Hele processen er online

Lån nu
Eksempel: Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den *nominelle rente 22,44%. De samlede omkostninger i procent (ÅOP) er 24,89%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

Lån penge til kolonihave

Du har fundet den perfekte kolonihave, men den koster desværre lidt mere end du har stående på bankkontoen. Hvad gør du? Du kan droppe købet eller du kan vælge at låne de penge du mangler på nem og enkel måde ved at søge om et lån via internettet.

Hvis det er det du ønsker, så er du kommet til de rigtige sted. dkPenge hjælper med at se lige igennem de mange forskellige betingelser med videre på alle de lån der er på markedet. På den måde kan du – på en enkel måde – finde det absolut billigste lån og undgå at betale for meget i renter og omkostninger på det nye lån.

På den måde får du råd til mere til din kolonihave og måske ovenikøbet råd til at være der og hygge med din familie.

Kolonihavens historie

I gamle dage var det nødvendigt for mange arbejdere, som boede i storbyerne at have en kolonihave for at dyrke kartofler og grøntsager, som de kunne gemme, henkoge, sylte eller fermentere. På den måde sparede de mange penge og kunne klare vinteren uden at skulle købe dyrt ind til familien.

Sådan er tiderne ikke længere. Et kolonihavehus er i dag mere som et sommerhus. Familier bor der hele sommeren – væk fra byens larm.

Læs mere om kolonihavernes histore her.

Find det rigtige lån

dkPenge kan hjælpe dig med at finde det rigtige lån til din kolonihave. Med det rigtige lån mener vi det ‘billigste lån’. Penge er penge, så der er ingen grund til at låne pengene dyrt. Du får ikke mere for 50.000 kr. til en dyr rente end for 50.000 kr. til en lav rente. Tværtimod. Bagefter når du skal betale lånet tilbage får du det meget bedre med et lån til en lav rente.

Renter og omkostninger

Det er ikke nok at se på den annoncerede rente, når du skal vælge et lån. Der er mange der reklamerer med en forholdsvis lav rente, men når lånetilbuddet skal beregnes vil du opdage at der følger startomkostninger med og løbende omkostninger i form af opkrævningsomkostninger. Det kan være svært at gennemskue og derfor har man også besluttet at der på alle lån skal kunne beregnes en sammenlignelig parameter. Denne parameter hedder ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent.

Den er et udtryk for alle lånets omkostninger inklusive renter udtrykt i én procentsats. Så det er den du skal kigge på når du sammenligner lån.

Lånebeløb og løbetid

For at ÅOP er sammenlignelig er det vigtigt at lånebeløbet (det beløb der bliver udbetalt) og løbetiden er ens på alle lån der sammenlignes.

Ærlig sammenligning af lån

dkPenge tilbyder en ærlig og enkel sammenligning af lån. Hvor det billigste står som nr. ét og hvor alle lån er sammenlignet ud fra ens lånebeløb og ens løbetid.

Vi håber du bliver glad for dit nye kolonihavehus og for de tips og råd du har fået her.

Når du finder det billigste lån trykker du på ‘Ansøg’ og du bliver automatisk viderstillet til en låneansøgningsformular.

Team dkPenge

dkPenge™

Vi har mere end 40 års erfaring inden for bank og IT. Det sikrer et solidt afsæt i de guides og services vi stiller til rådighed på dkPenge™.