fbpx

Lån penge til kørekort

Her kan du finde det bedste kørekortlån

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 180 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Lån penge til kørekort

Lån penge til kørekort

Skal du i snart have kørekort eller måske er du blevet bedt om at gå til fornyet køreprøve?

Uanset grunden, så er et kørekort eller førerbevis dyrt at anskaffe. Det kan koste mellem 15 og 30000 kr. at erhverve sig et kørekort.

Behovet for et kørekort er måske så stort at der ikke er tid til at spare op til det. Derfor kan et lån måske være den bedste løsning for dig.

Du kan faktisk godt låne penge til et nyt kørekort. Og det er ganske enkelt. Du kan søge om et forbrugslån – det er et lån uden sikkerhed – og pengene kan bruges til hvad som helst.

Der findes mange udbydere af kørekortlån, som nemt kan ansøges og etableres online med NemID. Du behøver ikke gå i banken og fortælle om din privatøkonomi og lægge budget sammen med bankrådgiveren.

Du er selvfølgelig velkommen til at gøre det, men det er meget nemmere og mere bekvemt at gøre det hele hjemme fra sofaen.

Prisen på et lån til kørekort

Prisen på et lån til kørekort variere meget. Derfor er det vigtigt at du anvender vores låneberegner, så du er helt sikker på at finde det billigste lån.

Mange påstår at det er billigere at låne pengene i banken – altså i den bank du anvender til lønkonto, budgetkonto mv. Det er muligt at det er billigere for dig, men det behøver det ikke at være.

Et godt råd til dig vil være at få en pris i banken på et lån med samme vilkår, som du bagefter kan sammenligne i dkPenge’s låneberegner.

Det første du vil blive mødt med er rentesatsen. Og her er der flere forskellige rentesatser, som godt kan forvirre lidt. Alle lån har en rente, der kaldes ‘pålydende rente’. Det er den rente, som står på dokumenterne. Den rå rente hvor der ikke er taget højde for at rentes rente. Debitorrenten er et andet begreb, som der anvendes ofte. Debitorrenten er renten inklusive renter af renterne. Hvis renten beregnes og tilskrives (bogføres) hver måned er den lidt højere end hvis renten beregnes og tilskrives hvert kvartal. De traditionelle banker tilskriver renten hvert kvartal hvor finansieringsinstitutterne og online-bankerne tilskriver rente hver måned.

Du har sikkert også hørt om rentebegrebet ‘effektiv rente’. Effektiv rente er det sammen som debitorrenten. Før udtrykket debitorrente blev opfundet hed det effektiv rente.

ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent er den vigtigste ‘rente’. Her skriver vi rente i anførselstegn for det er ikke kun rente. ÅOP er alt hvad der er af renter, startomkostninger og løbende omkostninger i lånets løbetid udtrykt i procent.

Etableringsomkostninger, dokumentgebyr eller bare startomkostninger er en engangsomkostning for at etablere lånet.

Opkrævningsomkostninger, BS-gebyr eller bare løbende omkostninger er de beløb der tilskrives (bogføres) månedligt.

Prisen på lånet er derfor delt op i:

Rente
Startomkostninger
Løbende omkostninger

Find det billigste kørekortlån

Hvis du ikke er blivet skræmt væk af alle de begreber og betegnelser, så læs endelig videre. Nu vil vi guide dig til at finde det billigste lån til dit førerbevis.

Hvis du for eksempel skal låne 20000 kr. til et nyt kørekort, så er det vigtigt at alle de lån du sammenligner er på 20.000 kr.

Hvis du ønsker at betale lånet tilbage på 24 måneder er det også vigtigt at alle de lån du sammenligner har en løbetid på 24 måneder.

Beløbet og løbetiden er blot eksempler.

dkPenge tager altid udgangspunkt i det samme beløb og den samme løbetid. Vores beregninger vises på vores oversigt over lån i det øjeblik du har valgt lånebeløb og løbetid. Alle lån beregnes ved hvert valg og vises med sammen vilkår og betingeler.

Vi har altså gjort det nemt at finde det billigste kørekortlån.

Vi ønsker rigtig god tur.

Team dkPenge