Lån til lige hvad du ønsker

Få tilbud fra flere långivere

Lendo Lån
Vi anbefaler Lendo

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

20.000 - 1.000.000

12 - 180 måneder

18

2,95 - 22,52

Hurtigt svar fra 18 banker

Ansøgningen ta'r 5 minutter

Find det billigste lån

LÅN nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 40.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 400 kr. Samlet tilbagebetaling 48.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.
*Renten er forskellig fra udbyder til udbyder. Vælg den laveste.

Mindre lån og kreditter

Ferratum Kredit
Nem og hurtig kredit

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

1.500 - 50.000

9 - 199 måneder

21

22,52

Fleksibel løbende kredit

Indfries når du har lyst

14 dages fortrydelsesret

Lån nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Løbetid 9 måneder. ÅOP 24,99 %. Fast debitorrente 7,00 %. Samlet tilbagebetaling 11.219,47 kr. Samlede kreditomkostninger 1.219,47 kr.
*Renten er angivet som debitorrente.

Lån med kautionist

Cashper Kredit med Kautionist
Lån op til 20.000

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

3.000 - 20.000

6 måneder

18

22,44

Lån med kautionist

Det tager kun 5 minutter

Hele processen er online

Lån nu
Eksempel: Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den *nominelle rente 22,44%. De samlede omkostninger i procent (ÅOP) er 24,89%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

Hvis du ønsker et bestemt forbrugsgode og du har tjek på din økonomi og har beregnet at du har råd til at låne til dette forbrugsgode, så er det muligt at søge om et forbrugslån uden at skulle fortælle hvad lånet skal anvendes til.

Et forbrugslån er ikke formålsbestemt. Det er et lån hvor der ikke stilles sikkerhed og er derfor udelukkende baseret på din personlige økonomi. Det er derfor vigtigt at du har opdateret dit budget og har sikret dig at du har medtaget alle dine faste og variable udgifter. Når du har gjort det og føler at du er på sikker grund, så vil det også være muligt for dig at låne til lige det du ønsker eller står og mangler.

De fleste låneudbydere låne gerne ud til folk med orden i økonomien – også til en god rente. For at finde den – for dig – bedste rente har vi lavet ovennævnte låneberegner, som viser hvilke lån, der er de billigste – også for dem med orden i økonomien.

Hvordan skal det forstås?

Orden i økonomien?

Penge- og kreditinstitutter gør meget for at sikre at du har orden i økonomien inden de låner dig penge. Hvis forarbejdet ikke gjort ordentlig og hvis du ikke har 100% styr på din privatøkonomi, så kan det godt være at du kan få bevilget et lån, men du kan være sikker på at det ikke er til den billigste rente, som kreditinstituttet kan tilbyde.

Når din privatøkonomi er vurderet danner den grundlag for den rente du vil blive tilbudt på dit lån. Mange låneinstitutter tilbyder deres lån med en rente som ligger inden for et interval. Dvs. de har en laveste og højeste rente og dermed også forskellige rentesatser imellem den laveste og den højeste.

Der er mange faktorer der afgør hvilken rente du vil få tilbudt. Men den altafgørende er din privatøkonomi. Har du en god indtægt og har du styr på dine udgifter og et rimeligt rådighedsbeløb, så kan du også låne penge selvom du måske bor i et område, som kreditinstitutterne er ekstra på vagt overfor.

Hvordan vælger du det bedste lån?

For at vælge det bedste lån skal du primært være opmærksom på Årlige Omkostninger i Procent. Det er den reelle pris for lånet. Du kan læse mere om hvad ÅOP er her.

Anvender du vores sammenligningsguide og du har valgt hvilket niveau din kreditværdighed er på, så sorteres alle lånene automatisk og viser det lån med den laveste ÅOP først og den dyrest sidst.

Umiddelbart vil det være mest fornuftigt at vælge det første lån. Hvis forskellen på ÅOP på de første lån er marginalt lille, så kan vi anbefale at se på sammensætningen af lånet. Et lån med et lavt startgebyr og en lidt højere debitorrente kan være bedre end et lån med et højt startgebyr og en lav debitorrente. Også selvom ÅOP er næste ens. Grunden til dette skal ses i lyset af dine planer.

Hvis du er helt sikker på at fortsætte med at betale af på lånet indtil det er fuldt indfriet så udligner udgifterne sig over lånets løbetid og din ÅOP vil være som beskrevet. Men hvis du overvejer at omlægge lånet når du f.eks. har betalt af på det i en trediedel af løbetiden, så vil din reelle ÅOP være højere på det lån med det højeste startgebyr. Det kan du også læse mere om i vores blogindlæg under Penge Wiki i vores blog.

Online eller Pengeinstitut

Desværre er der ikke ret mange pengeinstitutter der tilbyder deres kunder at søge om et forbrugslån over internettet. De vil gerne have at de kommer ned i banken og at de får både Netbank, Visakort og andre produkter med i købet. Derfor går de også glip af de mange milliarder der hvert år lånes ud via internettet.

Mange påstår at renten på et forbrugslån er billigere i ens eget pengeinstitut. Men er det virkelig det? Måske. Når du har foretaget din sammenligning på vores låneberegner over lån der kan søges på internettet kan du tjekke ÅOP i dit eget pengeinstitut. Ring til dem og sig hvor meget du skal låne og hvor mange måneder du vil betale det over, så kan de oplyse den nøjagtige ÅOP. Du kan også tjekke renter i pengeinstitutterne her.

Team dkPenge

dkPenge™

Vi har mere end 40 års erfaring inden for bank og IT. Det sikrer et solidt afsæt i de guides og services vi stiller til rådighed på dkPenge™.