fbpx

Lån penge til mobiltelefon

Ny mobil? Lån til den lige her

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 180 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Lån penge til mobiltelefon

Lån penge til mobiltelefon

Det er jo vanvittigt hvad en mobiltelefon koster i dag. Hvis det skal være en telefon med alt det sidste nye, et ordentlig cover, forsikring og et par hørebøffer der matcher kvaliteten af mobiltelefonen, så kan du godt sætte 10.000 kr. af på budgettet.

Der er mange der ikke lige har 10.000 kr. ekstra stående på deres konto og vælger derfor at låne pengene. dkPenge reklamerer med at være ærlige i deres beregninger og det bliver vi også nødt til at være her når der er tale om lån af 10.000 kr. Det er ikke ret smart at låne til sin smartphone.

Hvorfor er det en dårlig ide at låne et lille beløb?

Det er det fordi initialomkostningerne eller startomkostningerne vil være forholdsvis høje i forhold til lånebeløbet. Og da et lille lån typisk vil blive betalt tilbage meget hurtigt vil de Årlige Omkostninger i Procent blive forholdsmæssigt høje.

Så vores konklusion må være at det kan være for dyrt at købe mobil på afbetaling.

Tjek omkostningerne

Men når det så er sagt, så er der hele tiden konkurrence på lånemarkedet. Vores sammenligningstjeneste opererer med opdaterede renter og omkostninger på alle udbydere. Så hvad der måske er dyrt den ene dag kan være billigt den næste.

På alle de lån vi har med i beregningerne kan du læse ÅOP, månedlig ydelse, samlede kreditomkostninger og hvor meget der skal betales i startgebyr og i løbende gebyrer.

Vores låneoversigt giver derfor mulighed for at foretage et kvalificeret valg.

Lidt om mobiltelefonen

Mobiltelefonen, som vi kender den i dag begyndte sin udbredelse i 90-erne. Den har udviklet sig i takt med internettets udbredelse og har i dag en masse funktioner ud over at man kan ringe fra den og modtage opkald.

Med en mobiltelefon kan du sende SMS og MMS. Du kan surfe på internettet, tage fotos og med udbredelsen af Android og iOS og Windows Phone fungerer en mobiltelefon i dag som en lille computer hvor du via apps kan gøre alt fra at redigere fotos til at opdatere hjemmesider, skrive notater, navigere via GPS og meget meget mere. Læse mere om mobiltelefonen her.

Mobilabonnement

Når du har fundet den mobiltelefon, som opfylder dine behov er det vigtigt at du finder det rette mobilabonnement. Her spiller både kvalitet og pris ind. Det kan være svært at gennemskue hvilket abonnement, der er bedst da mobilabonnementsprodukterne er skruet sammen på en måde, så de er meget svære at gennemskue. Lidt ligesom forbrugslån. Det vil derfor være en god ide at finde en hjemmeside, der sammenligner mobilabonnementer inden du vælger.

Du skal ud over antal timer til fri tale, antal SMS-er og fri DATA også kigge på hvilket netværk mobilabonnementet kører på. Bor du på landet kan der være dårlig dækning på enkelte af udbyderne. Spørg altid hvilken dækning de har. Hvis dækningen ikke lever op til dine forventninger kan du gøre brug af 14. dages fortrydelsesret, som privat forbruger.

Enkel sammenligning af lån

dkPenge tilbyder en enkel sammenligning af lån. Vi tror det er muligt for dig at finde det lån der matcher dine behov bedst med vores beregner. Lykkes det for dig at låne til din nye mobiltelefon fra en af vores samarbejdspartnere ønsker vi dig tillykke med din nye mobiltelefon.

Når du finder det billigste mobillån trykker du på ‘Ansøg’ og du bliver viderstillet til en låneudbyder – det er da enkelt. Mobil lån uden sikkerhed – det er da nemt.

Team dkPenge