Lån til rejser

Få tilbud fra flere långivere

Lendo Lån
Vi anbefaler Lendo

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

20.000 - 1.000.000

12 - 180 måneder

18

2,95 - 22,52

Hurtigt svar fra 18 banker

Ansøgningen ta'r 5 minutter

Find det billigste lån

LÅN nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 40.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 400 kr. Samlet tilbagebetaling 48.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.
*Renten er forskellig fra udbyder til udbyder. Vælg den laveste.

Mindre lån og kreditter

Ferratum Kredit
Nem og hurtig kredit

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

1.500 - 50.000

9 - 199 måneder

21

22,52

Fleksibel løbende kredit

Indfries når du har lyst

14 dages fortrydelsesret

Lån nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Løbetid 9 måneder. ÅOP 24,99 %. Fast debitorrente 7,00 %. Samlet tilbagebetaling 11.219,47 kr. Samlede kreditomkostninger 1.219,47 kr.
*Renten er angivet som debitorrente.

Lån med kautionist

Cashper Kredit med Kautionist
Lån op til 20.000

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

3.000 - 20.000

6 måneder

18

22,44

Lån med kautionist

Det tager kun 5 minutter

Hele processen er online

Lån nu
Eksempel: Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den *nominelle rente 22,44%. De samlede omkostninger i procent (ÅOP) er 24,89%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

Lån penge til din rejse

Har du planlagt at skal ud på en længere rejse? Måske skal du være væk i flere måneder – ja måske i flere år. En sådan rejse, som du sikkert har planlagt i rigtig god tid, koster helt naturligt mange penge.

Da du har planlagt din rejse har du sikkert sparet penge op over en længere periode. Desværre opstår der næsten altid uforudset udgifter i forbindelse med planlægning af en rejse. Hvad gør man så?

Et rejselån kan være løsningen for dig. Det er måske heller ikke den dårligste løsning hvis du vel at mærke tager højde for de fælder mange ryger i når de skal låne penge. Et rejselån er som regel på forbrugslånsvilkår.

Fordelen ved det er at lånet bliver betalt af hurtigt. Du kan selvfølgelig låne pengene billigere i din friværdi i huset, men er det ikke lidt surt at betale af på i en rejse i 20 eller 30 år – også selvom det er din livs rejse.

Sammenlign lån til rejser

Uanset hvilket produkt man køber i dag, så er det en god ide at sammenligne priserne på produktet. Det er specielt vigtigt at sammenligne lån til rejser da produktet jo er penge. Der er ikke den store forskel på pengene. Derfor er det vilkårene for lånet der bør være afgørende for hvilket lån du vælger.

Når du har beregnet hvor mange penge du skal låne skal du finde ud af hvor lang tid du ønsker at betale af på lånet. Her kræver det god dømmekraft. Det er fristende at vælge en lang løbetid og dermed få en lavere ydelse. Men selvom din rejse er af en sådan karakter at der måske vil gå lang tid inden du tager på sådan en rejse igen, så er det altid ærgerligt at betale på noget, som man kun har minderne fra. Et huslån eller et billån derimod kan godt løbe lang tid da man stadig kan bruge både hus og bil.

Sørg derfor for at vælge en kort løbetid. Dog skal ydelsen på lånet matche dit budget. Det hele skal hænge sammen. Derfor er det kun dig selv der kan afgøre hvad der er det rigtige når du søger om et rejselån.

Din evne til at betale tilbage

Din evne til at betale rejselånet tilbage er vigtig for låneinstituttet. Det skal de vide for at finde ud af hvilken rente du skal tilbydes. Det er ikke alle långivere der tilbyder ens rente til alle kunder. En del udbydere differentiere renterne afhængig af deres vurdering af din evne til at betale lånet tilbage.

Jo større evne du har jo lavere rente får du tilbudt. Derfor vil det være godt at have sit privatbudget opdateret og parat inden du ansøger om et rejselån. Det skal være realistisk og så skal du kunne dokumentere de enkelte poster hvis det bliver nødvendigt.

Hvis den rente du får tilbudt er for høj kan du tage kontakt til låneinstituttet og spørge hvad du skal gøre for at få en lavere rente. Nogen gange skal lånet måske blot justeres ned med få tusinde kroner for at renten ændres så det kan mærkes.

Faktorer der er afgørende når der sammenlignes rejselån

Der er tre faktorer du skal vide når du sammenligner rejselån. 1. Lånets størrelse – hvor meget skal bruge? 2. Lånets løbetid – hvor mange måneder vil du betale tilbage? 3. Kreditværdighed – hvor stor din evne er til at tilbagebetale lånet.

Når du har valgt disse tre parametre beregner vores rejselånsberegner automatisk ÅOP på alle tilgængelige lån på markedet. Det bedste lån vises først og det dårligste vises sidst.

Rejselån

Team dkPenge sammenligner alle rejselån der er på markedet. En unik og ærlig sammenligning. Prøv selv.

Team dkPenge

dkPenge™

Vi har mere end 40 års erfaring inden for bank og IT. Det sikrer et solidt afsæt i de guides og services vi stiller til rådighed på dkPenge™.