fbpx

Lån til restskat

Få et lån til din restskat her

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 180 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Lån penge til restskat

Lån penge til restskat

Har du været uheldig og fået en restskat, som er så stor at den ikke kan indregnes i næste års skatteberegning? Så kan du låne til betaling af den ekstra skat med et forbrugslån. Læs mere om restskat på SKAT’s hjemmeside her.

Det er altid ærgerligt at skulle betale restskat, specielt hvis det beror på en forkert forskudsregistrering en ekstra indtægt, som der ikke er betalt skat af eller en ændring i tidligere års skatteopgørelse.

Uanset årsagen er det penge, som skal betales. I visse situationer er det muligt at få en aftale med SKAT. Det vil i så fald være forbundet med renter. Renter til SKAT er som udgangspunkt ikke fradragsberettigede med mindre de er overgået til inddrivelse. Reglerne er lidt komplicerede og står du i en sådan situation vil vi anbefale professionel rådgivning. Tal med en revisor om dette.

Hvis renteudgiften ikke er fradragsberettiget kan det være svært at finde ud af hvilken finansieringsform der er den billigste. Et lån med en lidt højere rente end den du betaler til skat kan i sidste ende være den billigste pga skattefradraget.

Vælger du at låne til at betale din restskat skal du være opmærksom på de samlede kreditomkostninger, som er et udtryk for alle omkostninger ved at have et lån. Det være sig etableringsomkostninger, omkostninger til opkrævning, som tilskrives hver måned samt selve renteberegningen, som også typisk tilskrives eller konteres hver måned.

Når omkostninger og renter tilskrives hver måned bliver der også beregnet renter af disse beløb. Derfor kan de samlede omkostninger ofte løbe op i ret store beløb.

Ved at anvende ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent bliver det mere gennemskueligt og det er samtidig denne sats som du skal anvende hvis du vil sammenligne lån fra forskellige udbydere for at finde det billigste eller – for dig – mest fordelagtige.

Så kig efter ÅOP og sørg for at de lån du sammenligner har samme størrelse og afvikles over samme tid.

Find det optimale lån

dkPenge kan hjælpe dig med at finde det optimale lån til din restskat. Vi har medtaget alle onlinelån der er på det danske marked og sørger for at beregning af ÅOP, ydelse mv. anvender samme principper. Vi har opbygget en database over alle lån og sørger for at tage højde for at renten kan være forskellig afhængig af lånestørrelse og også i forbindelse med individuel kreditvurdering. Det er der ikke mange sammenligningstjenester der gør.

Låneomkostninger

Når låneinstitutterne reklamere for deres produkter er det typisk debitorrenten, der bliver fremhævet. Den er som regel lav, men når lånet beregnes vil du opdage at etableringsomkostningerne og de månedlige omkostninger giver et helt andet billede af prisen på lånet. Som nævnt er det ÅOP du skal kigge på. Her er samtlige omkostninger inklusive renter medtaget.

Lånesammenligninger

Det er ikke alle lånesammenligninger der fremhæver de billigste lån. Ofte fremhæves de mest populære lån, som oftest ikke er de billigste. Vær derfor på vagt. Hvis du anvender vores sammenligningstjeneste undgår du at blive fejlinformeret.

Du vælger ønsket lånebeløb og løbetid og tjekker den billigste ÅOP. Den ligger altid først. Vælg det lån der passer til dig og klik eller tryk på ‘Ansøg’. Så er du i gang.

Team dkPenge