Lån til shopping

Mere til shopping med et shoppinglån

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 144 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Lån til shopping

Lån penge til at shoppe

Elsker du at shoppe. Købe nyt tøj, sminke, tasker, computerudstyr, mobiltelefon eller andre forbrugsgoder. Måske er du til biler og skifter ofte for hele tiden at føle at du kører i en ny bil. Mange har råd til det qua en høj løn eller måske har de arvet eller solgt et eller andet, som gør at nu kan de gå amok.

De fleste er heldigvis lidt mere beherskede og planlægger en shoppetur. Måske i forbindelse med sommerudsalget eller når udbudet af afbudsrejser bliver lidt for stort. Måske er tilbuddene så gode at prisen godt kan bære at købet foretages for lånte penge.

Så hvis du støder på et uimodståeligt tilbud er det rart at vide at du kan tage et lån til shopping. Det er faktisk bare et forbrugslån – et lån uden sikkerhed, som du nemt kan søge og etablere online.

Hvis du er faldet for fristelsen, så vil vi her give dig et par tips, som måske kan spare dig for en del penge. Det er nemlig ikke ligemeget hvilket lån du optager.

Hvilket lån skal jeg vælge?

Det er et godt spørgsmål og samtidig er svaret ret enkelt. Du skal selvfølgelig vælge det lån hvor der er færrest omkostninger. Det lån hvor du slipper for at betale en masse renter og gebyrer. Desværre findes der ikke rente og gebyrfrie lån. Men der er nogen lån der er dyrere end andre. du skal selvfølgelig gå efter det billigste.

Så vælg det billigste lån.

Hvordan finder jeg det billigste shoppelån?

Det gør du ved at sammenligne de lån der er i udbud. På dkPenge’s hjemmeside har vi samlet dem alle sammen på ét sted, så du undgår at skulle undersøge hele lånemarkedet og gennemlæse alle betingelser og regler. Vi har gjort det helt enkelt og medtaget alt hvad du kan komme til at betale. Så har vi anvendt en fællesnævner, som gør det nemt at sammenligne.

Vi anvender ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent, som er et udtryk for alle omkostninger i lånets levetid udtrykt i procent. Hvis du anvender den metode og vælger det lån med den laveste ÅOP, så har du fundet det billigste lån til shoppe for.

Er der andet jeg skal være opmærksom på?

Ja – der er ikke så stor forskel på de forskellige udbydere. De fleste lån kan indfries uden at betale et ekstragebyr. Det er også muligt at ansøge og underskrive sit lån med NemID. Det gør det meget nemmere og alt kan gøres online.

Du skal selvfølgelig også være opmærksom på hvilken rente du får tilbudt. Du får ikke tilbudt deres laveste rente automatisk. Det gør du kun hvis din kreditværdighed er i top. Og det er den jo nok ikke når du skal låne penge til at shoppe. Du bør derfor se om du kan forhandle en rente, som ligger i den laveste halvdel af deres rentespænd.

Er det klogt at låne til shopping?

Det kan du næsten kun selv svare på. Mange vil vælge ikke at gøre det og andre har det helt fint med at det har en omkostning og er villige til at betale prisen. Det vigtigste er at du ikke kommer til at optage et lån, som du reelt ikke har råd til at betale tilbage.

En lille advarsel hvis du er shopaholic: Lad være! Læs om shopaholic her.

Sørg for at der er luft i din økonomi. Sørg for at lægge et budget og vær ærlig overfor dig selv, når du skal vurdere hvor mange penge du har behov for efter de faste udgifter er betalt.

Hvis du når til den konklusion at du vil låne penge til shopping, så ønsker vi dig rigtig god shoppetur.

Team dkPenge