fbpx

Vælg lånebeløb

Find lånebeløb og vælg dit lån

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 180 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Find lånebeløb

Det er vigtigt at vælge det rigtige lånebeløb, når du skal låne penge. Hvis du anvender det rigtige lånebeløb og det samme lånebeløb på alle lån så kan du bruge ÅOP til at sammenligne lånene med.

Når lånebeløbet og løbetiden er ens vil det lån med den laveste ÅOP være det billigste lån blandt dem du sammenligner med.

Det er hele ideen med ÅOP. Det er en parameter, som du kan bruge til at finde det billigste lån med.

Tag udgangspunkt i lånebeløb

Tag altid udgangspunkt i lånebeløbet når du skal låne penge. Lån aldrig mere end du skal bruge og regn nøjagtig ud hvor stort dit lånebehov er.

Inden du søger et lån – ved f.eks. at sammenligne lån – f.eks. via dkPenge’s låneportal, så sørg for at have styr på dit budget.

Hvis du kender alle dine indtægter og udgifter og har ordnet dem i et budgetskema, så er det lettere for dig at finde ud af hvor meget du har råd til at betale i låneydelse hver måned.

Når du kender dette beløb kan du justere løbetiden på sammenligningssiden indtil du finder en låneudbyder der tilbyder et lån til lige den månedlige betaling du har råd til.

Vælg det billigste lån ud fra lånebeløb

Når du har styr på lånebeløb og ydelse og har fundet de lån der matcher dette vil det billigste lån for dig være dem der ligger øverst på listen over lån – ihvertfald når du sammenligner lån på dkPenge’s låneportal.

Det er vigtigt at have den rigtige forståelse af hvad billigt er. Du vil helt sikkert kunne få et billigere lån hvis du vælger en løbetid der er kortere. De samlede kreditomkostninger vil blive lavere og dermed vil den samlede pris i kroner også blive lavere.

Du er blot nødt til at tage udgangspunkt i dit aktuelle lånebehov. Du har beregnet hvor mange penge du skal bruge og du har ud fra dit budget beregnet hvor meget du kan betale om måneden.

Det billigste lån for dig er et lån som tager udgangspunkt i at disse parametre er faste – altså lånebeløb og løbetid.

Hvordan skal det forstås?

Det svarer lidt til at du sammenligner en sommerjakke med en vinterjakke. Du har brug for en vinterjakke – måske med foer, hætte og andet udstyr der kan hjælpe dig med at holde dig varm. Den består af flere detaljer end en sommerjakke og er sikkert også dyrere.

Når du har fundet din vinterjakke kan det ikke nytte noget at du sammenligner prisen med en sommerjakke og tænker at din vinterjakke er for dyr.

Du er nødt til at sammenligne prisen på din vinterjakke med priserne på andre vinterjakker, som opfylder dine aktuelle behov.

Sammenligningens kunst

Nu håber vi du forstår ideen med sammenligningssider og hvorfor vi mener at du skal tage udgangspunkt i dine reelle behov når du sammenligner lån.

Først lånebeløb – så ydelse. Derefter finder du et lån med den rigtige løbetid ud fra de to første parametre.

Når du er nået så langt, så vælger du blot et af de billigste.

Genveje til alle lånebeløb

Lån 1000
Lån 2000
Lån 3000
Lån 4000
Lån 5000
Lån 10000
Lån 15000
Lån 20000
Lån 25000
Lån 50000

Team dkPenge™

FAQ - Lånebeløb

Du skal låne penge. Er størrelsen på lånebeløbet ligemeget?

Lånebeløbet er ikke lige meget. Hvis du sammenligner lån med forskellige lånebeløb får du ikke et retvisende billede.

Du skal låne penge. Er løbetiden på lånet underordnet?

Løbetiden på lånet er ikke underordnet. Når du sammenligner lån med forskellig løbetid får du ikke et korrekt resultat.

Hvem er bedst til at sammenligne lån?

De lånesammenligningssider der giver mulighed for at vælge lånebeløb og løbetid og som beregner ÅOP for hvert enkelt lån. Det gør f.eks. dkPenge™