fbpx

Lån 4000 kroner

Lån fire tusinde

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 180 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP
Lån 4000 kroner

Lån 4.000 kr. i dag

Du vil sikkert gerne ha’ dine penge hurtigt hvis du står og skal låne netop 4000 kroner. Heldigvis er ansøgning og etablering af mindre lån i dag automatiseret så det er forholdsvis enkelt at få et svar og hurtigt derefter få pengene udbetalt.

Næsten uanset hvilket tidspunkt på dagen du søger dit lån kan du få det inden for samme dag.

Det eneste der kan hindre det er långivers ønske om at det ikke skal gå for hurtigt. På den måde er det muligt at tænke sig om en ekstra gang. Det er specielt godt for unge, som ikke altid tænker på de langsigtede konsekvenser ved at låne penge.

Men 4000 kr er til at overse.

Lån 4.000 kr. uden krav

Der stilles ikke de store krav til låntager når lånebeløbet lyder på 4.000 kroner. Derfor vil der ikke blive stillet de store krav når der søges om lånet.

Det kan være krav til at dokumenter din indtægt f.eks. ved at sende kopi af lønsedler, det kan være krav om at dokumenter at du er medlem af en A-kasse og andre krav, der kan give långiver et fingerpeg om din økonomiske formåen.

Långiver kobler automatisk på SKAT og får på den måde indblik nok til at sig ja eller nej til et lån på 4.000 kr. til dig.

Lån 4.000 kr. næsten gratis

Et lån på 4.000 kr. kan godt være gratis. Det skyldes udelukkende et tilbud, som du kan få hvis det er et kviklån der er tale om.

Det første lån i f.eks. 14 dage eller 30 dage er gratis. Dvs helt uden renter og gebyrer. De fleste tager et lån til at indfri det første lån med og så bliver der lagt omkostninger på. Derfor skriver vi også at det ‘næsten’ er gratis.

Men hvis du låner de 4000 kr. og betaler dem tilbage af egen lomme, ja så er lånet gratis hvis du – vel at mærke – er ny kunde hos lånefirmaet.

Lån 4.000 kr. – 18 år

18 år og lommesmerter. Hvad gør du. Står du lige og mangler 4000 kr kan du låne dem.

Der er bare den lille hage at et lån på 4000 kr. som 18-årig ikke er så nemt. Det skyldes at mange långivere siger nej til at låne til unge mennesker på 18 år.

dkPenge™  har derfor sorteret alle lån og filtreret dem fra, som ikke kan søges hvis du er 18 år. Derfor kan du trygt se vores låneudbud for unge 18-årige. Alle de lån vi har med på vores liste kan du søge.

FAQ - Lån 4000 kroner

Hvad kan du købe for 4.000 kr.?

Alt hvad der koster 4.000 kr. kan du købe. En tur for 2 på en michelin restaurant med vinmenu. Der bliver ikke råd til kaffe og cognac. Et serviceeftersyn på din gamle Renault. En god cykel (citybike).

Hvor er det bedst at låne 4.000 kr.?

Det er bedst at låne 4.000 kr. af sin bank. Men vær opmærksom på at omkostningerne ved at få lånet skal langt ned. Det er vigtigt at du spørger om hvad ÅOP bliver når de giver et tilbud. Bagefter kan du prøve en anden bank eller låneudbyder for at se om de er billigere.

Hvor finder du det billigste lån på 4.000 kr.?

Det billigste lån på 4.000 kr. finder du kun ved at sammenligne med andre lån. dkPenge™ sammenligner lån enkelt og ærligt.