Lån penge og få dem med det samme

Få tilbud fra flere långivere

Lendo Lån
Vi anbefaler Lendo

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

20.000 - 1.000.000

12 - 180 måneder

18

2,95 - 22,52

Hurtigt svar fra 18 banker

Ansøgningen ta'r 5 minutter

Find det billigste lån

LÅN nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 40.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 400 kr. Samlet tilbagebetaling 48.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.
*Renten er forskellig fra udbyder til udbyder. Vælg den laveste.

Mindre lån og kreditter

Ferratum Kredit
Nem og hurtig kredit

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

1.500 - 50.000

9 - 199 måneder

21

22,52

Fleksibel løbende kredit

Indfries når du har lyst

14 dages fortrydelsesret

Lån nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Løbetid 9 måneder. ÅOP 24,99 %. Fast debitorrente 7,00 %. Samlet tilbagebetaling 11.219,47 kr. Samlede kreditomkostninger 1.219,47 kr.
*Renten er angivet som debitorrente.

Lån med kautionist

Cashper Kredit med Kautionist
Lån op til 20.000

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

3.000 - 20.000

6 måneder

18

22,44

Lån med kautionist

Det tager kun 5 minutter

Hele processen er online

Lån nu
Eksempel: Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den *nominelle rente 22,44%. De samlede omkostninger i procent (ÅOP) er 24,89%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

Lån og få pengene med det samme

At låne penge og få dem med det samme – altså nærmest lige med det samme er et krav til långiverne i dag. Med det samme så menes der ikke et par dage efter, men faktisk lige med det samme – her og nu.

Det kræver en del af låneinstituttet for at kunne honorere dette krav. Det kræver at hele ansøgningsprocessen er digitaliseret. For at det kan lade sig gøre, så skal du som låntager legitimere dig med MitID og give tilladelse til at der må foretages forskellige tjek og undersøgelser. For eksempel vil långiver tjekke om du står i RKI og andre registre over betalere. Mange långivere vil bede om adgang til din skattemappe hos SKAT. Er der tale om et mindre lån er det ofte oplysninger nok for at kunne bevilge lånet. Herefter er det blot at underskrive eventuelle dokumenter, hvilket også nemt kan gøres med MitID.

Nu har långiver mulighed for at lave en straksoverførsel, hvilket betyder at lånet står på din konto med det samme. Typisk vil långiver anvende din NemKonto, som er et krav at alle danske borgere har.

Så nemt er det altså at låne penge og få dem med det samme.

Lån penge og få dem udbetalt med det samme

Hvorfor er det rart at kunne få sit lån udbetalt med det samme?

Det er rart fordi de fleste mennesker, der står i en situation hvor de skal låne penge har været igennem alle beslutningsfaser og af en eller anden årsag venter med at søge lånet som sidste fase i deres beslutningsproces. I sådan en situation er det rart at det kan lade sig gøre at få pengene udbetalt hurtigt.

Det betyder ikke at det er en beslutning der ikke er gennemtænkt. Det betyder bare at når lånet søges, så er man klar og vil selvfølgelig gerne ha’ pengene ind på kontoen med det samme.

Og med ‘udbetalt’ så mener vi selvfølgelig at pengene skal overføres til en bankkonto. Der er ingen længere der udbetaler pengene fra et lån i kontanter, men begrebet udbetalt hænger stadig ved. Og når de står på din konto, så er de jo også til rådighed med det samme.

Skal pengene bruges til køb af et forbrugsgode kan du nu nemt anvende dit betalingskort eller overføre dem til en forretning som bankoverførsel.

Så nemt er det altså at låne penge og dem udbetalt med det samme.

Find et lån du kan få udbetalt straks

Da de fleste forbrugslån er lavet sådan at de kan udbetales med det samme, så er det vigtigt for dig at søge et lån, som er billigt og har de betingelser, som passer bedst til dit behov.

Med et billigt lån, så mener vi et lån som har de laveste ‘samlede kreditomkostninger’ i lånets løbetid. Og med laveste, så mener vi af de lån, som du tager med i din sammenligning.

dkPenge™ sammenligner forbrugslån og du har mulighed for at se alle detaljer på hvert eneste lån, således at du kan vælge det billigste. Det er i den forbindelse vigtigt at alle de lån du sammenligner er på det samme beløb og skal betales tilbage på samme antal måneder.

ÅOP, Ydelse og ‘Samlede kreditomkostninger’ er de nøgletal du kan bruge for at se hvilket lån der er billigst. At debitorrenten er lav betyder ikke at lånet er det billigste. Måske har lånet forholdsvis høje startomkostninger og du skal måske betale et administrationsgebyr hver måned der skal betales. I de nøgletallene som ÅOP, Ydelse og ‘Samlede kreditomkostninger er der taget højde for alle omkostninger.

Lån penge og få dem med det samme‘ af dkPenge

dkPenge™

Vi har mere end 40 års erfaring inden for bank og IT. Det sikrer et solidt afsæt i de guides og services vi stiller til rådighed på dkPenge™.