Lånebroker

Lån penge via en lånebroker

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 144 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP
Sammenlign lånebrokere

Find dit lån hos en lånebroker

Du kan ofte spare rigtig mange penge ved at bruge en lånebroker, når du skal finde et nyt lån.

En lånebroker er ikke kun en tjeneste på nettet der sammenligner lån. En lånebroker indhenter tilbud på en specifik forespørgsel på et lån hos en række banker og låneinstitutter.

Du får et tilbud fra hver af lånebrokerens samarbejdspartnere og nu kan du vælge det lån der passer bedst til dig. Det vil oftest være det billigste lån der vælges.

Lånebrokere er populære

Lånebrokere bliver mere og mere populære blandt forbrugerne. Det skyldes at du får en konkret bud på et lån hvor der er taget udgangspunkt i netop dig.

Det er din privatøkonomi der ligger til grund for tilbudet. Den rente du får tilbudt fra de forskellige udbydere kan du regne med og du kan nu lave en reel sammenligning af de lån du er blevet tilbudt.

Konceptet er det sammen som Find Forsikring eller Find Håndværker. Du beskriver hvad du har brug for og får derefter et tilbud fra 3 eller flere leverandører.

Er der nogen ulemper ved en lånebroker?

Du får typisk tilbud fra et mindre antal banker når du anvender en lånebroker. Du kan risikere at en af de banker eller låneinstitutter, som ikke er med i samarbejdet med lånebrokeren kan yde et lån der er billigere.

Gode råd inden du vælger lånebroker

Team dkPenge har et par gode råd til dig inden du vælger hvilken lånebroker du vil anvende.

Først og fremmest se efter hvor mange udbydere lånebrokeren samarbejder med

Derefter skal du se på hvem det er de samarbejder med. Er det dyreste udbydere? Du kan jo tjekke hvor de enkelte udbydere ligger rent prismæssigt på vores ÅOP Barometer. Eller du kan tjekke vores sammenligningsside med forbrugslån.

Når du får tilbud via lånebrokeren

Når du modtager dine lånetilbud baseret på den ansøgning du har udfyldt hos lånebrokeren skal du sørge for at vælge det rigtige lån.

Når du sammenligner tilbudene på lånene skal du først sikre dig at lånebeløbet, som de har tilbudt dig er det samme som det du har søgt om.

Derefter skal du tjekke om løbetiden på lånet er i overensstemmelse med det du har angivet da du søgte dit lån.

Hvis lånebeløb og løbetid er ens kan du sammenligne ÅOP og ydelse på lånetilbudene.

Det lån med den laveste ÅOP er det billigste lån. Men kun hvis du ikke foretager nogen ændringer i din aftale i lånets løbetid.

Hvis du allerede nu ved at du vil indfri dit lån før tid, så er det ikke nødvendigvis det lån med den laveste ÅOP der er bedste løsning.

Hvis du indfrier før tid er det vigtigt at vælge det lån der har de laveste startomkostninger, men debitorrenten og de løbende omkostninger skal selvfølgelig være på et fornuftigt niveau.

Det kan være svært at vælge og være sikker på at man har gjort det rigtige.

Vi håber vores råd til dig kan hjælpe dig til at tage den rigtige beslutning.

Team dkPenge

FAQ - Lånebroker

Hvad laver en lånebroker?

En lånebroker modtager ansøgning om lån fra potentiel låntager. Herefter sender lånebroker ansøgninger til flere banker og kreditinstitutter, som vender tilbage til låntager – enten direkte eller via lånebrokeren med et tilbud på et lån.

Hvordan finder jeg en lånebroker?

Du kan søge efter lånebrokere i en søgemaskine eller du kan se oversigten over lånebrokere her på dkPenge.

Kan jeg sammenligne lånebrokere?

Det er svært at sammenligne lånebrokere. Det er ikke lånebrokeren, som låner pengene ud. Det er stadig en bank eller et låneinstitut. Den bedste måde at sammenligne lånebrokere på er ved at se hvor mange låneinstitutter de samarbejder med og hvilke låneinstitutter det er . Er der nogen traditionelle banker blandt samarbejdspartnerne?