Privatlån

Få tilbud fra flere långivere

Lendo Lån
Vi anbefaler Lendo

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

20.000 - 1.000.000

12 - 180 måneder

18

2,95 - 22,52

Hurtigt svar fra 18 banker

Ansøgningen ta'r 5 minutter

Find det billigste lån

LÅN nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 40.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 400 kr. Samlet tilbagebetaling 48.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.
*Renten er forskellig fra udbyder til udbyder. Vælg den laveste.

Mindre lån og kreditter

Ferratum Kredit
Nem og hurtig kredit

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

1.500 - 50.000

9 - 199 måneder

21

22,52

Fleksibel løbende kredit

Indfries når du har lyst

14 dages fortrydelsesret

Lån nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Løbetid 9 måneder. ÅOP 24,99 %. Fast debitorrente 7,00 %. Samlet tilbagebetaling 11.219,47 kr. Samlede kreditomkostninger 1.219,47 kr.
*Renten er angivet som debitorrente.

Lån med kautionist

Cashper Kredit med Kautionist
Lån op til 20.000

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

3.000 - 20.000

6 måneder

18

22,44

Lån med kautionist

Det tager kun 5 minutter

Hele processen er online

Lån nu
Eksempel: Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den *nominelle rente 22,44%. De samlede omkostninger i procent (ÅOP) er 24,89%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

Ansøg om et privatlån

På vores sammenligningsside er det nemt at søge om et privatlån. Du kan søge alene eller sammen med din ægtefælle eller partner.

Hvad er et privatlån?

Et privatlån er ganske enkelt et forbrugslån. Lånet er privat. Det er alle lån i øvrigt, men betegnelsen har eksisteret i mange år og mange bruger stadig udtrykket privatlån.

Det er ikke altid nemt at finde rundt i lånemarkedet når der anvendes så mange forskellige betegnelser om det samme produkt.

Du kan være helt rolig, der er ikke noget skjult eller lusket ved at kalde det et privatlån.

Hvad anvendes et privatlån til?

Et privatlån anvendes til køb af en forbrugsvare, udbetalingen på en bil eller et hus eller måske bare til en mobiltelefon.

Et privatlån er fuldstændig det samme som et forbrugslån. Eneste forskel er navnet.

Vælg det billigste privatlån

Det vil være dumt ikke at vælge det billigste privatlån – hvis det altså kan lade sig gøre. Desværre er de billigste privat- og forbrugslån ikke tilgængelige for alle.

Du må derfor finde ud af hvilket låneprodukt der er det billigste for dig når du vælger et privatlån.

Tjek renten

Førhen blev renten altid anvendt som prisparameter når der skulle vælges låneprodukt. Siden hen er der opfundet et hav af gebyrer og omkostninger, som der også skal tages højde for.

Hvor renteindtægten til långiver tidligere kunne dække alle omkostninger der var forbundet med at låne penge ud er der nu opfundet en række omkostninger, som er dækker den direkte omkostning.

For eksempel kræver det ressourcer at kreditvurdere og etablere lånet. Til at dække disse omkostninger tages typisk et oprettelsesgebyr eller etableringsgebyr.

Det kræver også ressourcer at sørge for at den månedlige ydelse bliver opkrævet. BS tager sig betalt for at trække automatisk på en bankkonto. Denne udgift sendes videre til låntager. Dette gælder ikke kun privatlån, men alle former for udlån.

Renten, som opkræves anvendes til følgende formål:

  1. Funding eller betaling for at låne långiver låner pengene hos andre. Hvis det er en bank, så låner banken pengene af dig og mig – fra vores lønkonto, budgetkonto og opsparingskonto
  2. Faste omkostninger til bygninger, administration og personale
  3. Udgifter til inkasso og til tab på lån der ikke kan betales tilbage
  4. Overskud til ejerne af finansieringsinstituttet eller banken

Rente, som låneinstituttet opgiver kaldes ofte for debitorrenten. Debitorrenten er den pålydende rente tillagt rentes rente effekten. Førhen blev den kaldt den effektive rente.

Den pålydende rente er den årlige rente uden rentes rente tillæg. Den kaldes også for Årlig Nominel Rente

Tjek ÅOP

Den bedste ‘rente’ (som ikke er en rente) du kan tjekke er ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent.

Det er en procentsats, som omregner alle beløb, der betales på et lån. Altså både rente, startomkostninger og løbende omkostninger til en procentsats.

ÅOP anvendes til at sammenligne priser på lån. Defor bør du altid tjekke ÅOP, som den vigtigste parameter når du skal vælge et privatlån.

Du kan læse mere om hvad ÅOP er på vores hjemmeside.

Team dkPenge

dkPenge™

Vi har mere end 40 års erfaring inden for bank og IT. Det sikrer et solidt afsæt i de guides og services vi stiller til rådighed på dkPenge™.