Prøv vores unikke låneberegner. Find det bedste lån til dig her. Læs forudsætninger her!

Vælg lånebeløb:

Vælg løbetid i måneder: ( eks: 36 = 3 år )

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Hvad betyder det? - læs HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Beregn lån

Det er ikke altid lige nemt at beregne lån og finde det bedste. Men vi har heldigvis gjort det nemt for dig med vores ærlige låneberegner.

For det første beregner vi alle lån ud fra samme kriterier. Det vil sige du vælger lånebeløb og løbetid samt din kreditværdighed, så beregner vi nøjagtig ÅOP og ydelse på de fleste af de lån der er på markedet.

Og vi viser selvfølgelig det billigste lån først. Vi har ingen sponsorerede lån, som f.eks vises som det første. Det er helt enkelt, helt genneskueligt og helt ærligt.

Beregning af lån

Når du laver beregning af lån kan du med vores nemme værktøjer foretage det via internettet. Beregningerne kan du foretage enten fra din mobiltelefon eller fra din computer. Det er nemt og kan gøres fra 5 – 15 minutter hjemme i sofaen.

Sørg for at have de nødvendige papirer når du har foretaget dine beregninger. Nu er er du klar til at søge om et lån. F.eks. skal du kende til din indtægt. Ha’ en kopi af dine lønsedler klar hvis de beder om det. Sørg også for en kopi af din årsopgørelse og for din egen skyld vil det være godt at have lavet et budget. Inden du søger skal du være sikker på at du har råd til at betale lånet tilbage.

Bedste beregning af lån

Det bedste låneberegner sammenligner lån – målt på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Kig aldrig alene på renten (debitorrenten). Du finder kun det bedste lån hvis du foretager en ærlig og gennemskuelig sammenligning. Det kan du med vores låneberegner. Vi sammenligner alle lån ud fra samme betingelser.