Prøv vores unikke låneberegner. Find det bedste lån til dig her. Læs forudsætninger her!

Vælg lånebeløb:

Vælg løbetid i måneder: ( eks: 36 = 3 år )

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Hvad betyder det? - læs HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Online lån

Det er ikke altid lige nemt at vælge det online lån der er det bedste. Men vi har heldigvis gjort det nemt for dig med vores ærlige låneberegner.

For det første beregner vi alle lån ud fra samme kriterier. Det vil sige du vælger lånebeløb og løbetid samt din kreditværdighed, så beregner vi nøjagtig ÅOP og ydelse på de fleste af de lån der er på markedet af online lån.

Og vi viser selvfølgelig det billigste online lån som det første lån. Vi har ingen sponsorerede lån, som f.eks vises som det første. Det er helt enkelt, helt genneskueligt og helt ærligt.

Lån penge online

Når du låner penge online betyder det at du foretager hele ansøgningen via internettet. Lån på nettet kan du søge enten fra din mobiltelefon eller fra din computer. Det er nemt og kan gøres fra 5 – 15 minutter hjemme i sofaen.

Sørg for at have de nødvendige papirer klar inden du søger. F.eks. skal du kende til din indtægt. Ha’ en kopi af dine lønsedler klar hvis de beder om det. Sørg også for en kopi af din årsopgørelse og for din egen skyld vil det være godt at have lavet et budget. Inden du søger skal du være sikker på at du har råd til at betale lånet tilbage.

Bedste online lån

Det bedste online lån må helt klart være det billigste – målt på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Kig aldrig alene på renten (debitorrenten). Du finder kun det bedste online lån hvis du foretager en ærlig og gennemskuelig sammenligning. Det kan du med vores låneberegner. Vi sammenligner alle lån ud fra samme betingelser.