fbpx

Tjekliste til Budget

Spar mange penge hver måned

Synes du at det er svært at få pengene til at slå til?

Du kan øge dit rådighedsbeløb med mindst 12.000 kr. om året!*

Se her hvordan:

Med vores gratis og enkle trin for trin guide med budgettjekliste kan du få flere penge mellem hænderne måned efter måned.

Sådan gør du!

Optimér budget

Analysér udgifter

Find besparelser

Gennemfør besparelser

Mange fordele!

Du gør det selv

Det er gratis

Det er anonymt

Det er nemt

Download tjekliste til dit budget og den enkle trin for trin guide til store besparelser på e-mail. Lige til at gemme på din computer, telefon eller tablet.

Download her – det er gratis!

*Vores erfaring er at du kan spare mindst 12.000,- kr. om året. Da vi ikke kender din private økonomi kan dette beløb være meget større, men det kan også være at du i forvejen har trimmet din økonomi så meget at din månedlige besparelse vil være mindre.

FAQ - Budgettjekliste

Hvad er en tjekliste til pritvatbudget?

En tjekliste til dit privatbudget er en liste der punkt for punkt gennemgår alle indtægter og udgifter. På den måde sikrer du at du ikke har glemt noget.

Hvordan optimere jeg mit budget?

Brug tjeklisten til privatbudget og bliv guidet til at gennemgå dine udgifter med henblik på at optimere dit budget (læs: spar penge). Tag udgangspunkt i dit rådighedsbeløb og ha’ som mål at øge det ved at fjerne udgifter eller ved at finde dem billigere et andet sted.

Har jeg brug for en rådgiver?

Det kommer an på hvor kompliceret dit budget er. Nogen gange kan det hjælpe at få ‘fremmede øjne’ til at se på det. Måske har du en bank hvor du kan bestille en budgetgennemgang. Ellers er der mange kompetente rådgivere i privat regi.