Lån penge til stressbehandling

Stress er den nye folkesygdom og rammer desværre rigtig mange mennesker. Det er ikke nødvendigvis farligt at være i stressede situationer, men når stressen ikke får lov til at forlade kroppen, så kan den ende med at blive farlig for os. Vi kan komme i en tilstand hvor vi er nødt til at få professionel behandling for at komme ud af vores stressede tilstand.

Stresscoaching tager op til 3 måneder og indeholder typisk 7 til 8 samtaler med en stresscoach. Prisen for en stresscoach er forskellig. Vi har undersøgt prisen hos Lev Videre, som netop tilbyder stressbehandling ved hjælp af stresscoaching.

Et forløb hos Lev Videre koster ca 5.000 kr. Er det så muligt at låne penge til sådan et forløb. Ja er svaret. Dog er det ikke tilrådeligt at låne så lille et beløb, da omkostningerne bliver forholdsmæssige store og ÅOP dermed vil overstige grænsen for hvad den må være for et forbrugslån.

Da helbredet kommer før alt andet og at det bør prioriteres, så vil vi anbefale først at tjekke forsikringer – herunder sundhedsforsikringer om de eventuelt kan dække. Tal også med din arbejdsgiver om muligheden for få dem til at finansiere din stressbehandling. Hvis det ikke er tilfældet råder vi til at låne pengene af familie eller venner. Vær ærlig om din situation og når du har overvundet din stresstilstand vil du forhåbentlig have så meget overskud at du hurtigt kan tjene de penge hjem i gen og indfri det skyldige beløb.

Stress er en tilstand og ikke en sygdom. Hvis din læge er enig med dig i at det er stress er det vigtigt du får den behandlet, men du kan være helt sikker på at komme hel ud på den anden side og få din gode energi igen.

Team dkPenge™

dkPenge™

Vi har mere end 40 års erfaring inden for bank og IT. Det sikrer et solidt afsæt i de guides og services vi stiller til rådighed på dkPenge™.