fbpx

Lån 15000 kroner

Står du og mangler 15000 kr.

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 180 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Lån 15000 kroner

Du skal låne 15.000 kr.

Hvis du står og skal brug lige præcis 15000 kroner, så er du kommet til det rigtige sted.

Vores låneberegner sortere de udbydere fra, som ikke tilbyder lån på præcis 15000 kr.

Som du kan se af vores liste fremgår det tydeligt hvor gammel du skal være for at søge et lån. Normalt skulle man sagtens kunne låne 15000 kr. som 18 – årig.

Men mange udlånsvirksomheder ønsker ikke at låne ud til unge på 18 eller 19 år. Derfor har de sat en en aldersgrænse.

Hos nogle udbydere skal du være 21 og hos andre 23 år for at kunne søge. Men du kan sagtens finde et fair udbyder hvor du kan søge om et lån på 15000 kr.

Hvordan skal jeg afvikle mit lån på 15000?

Der er ingen grund til at forpligte dig til mere end du kan betale om måneden. Det er selvfølgelig rart at få sit 15000 kroners lån afviklet så hurtigt som muligt, men det skal også hænge sammen med dit privatbudget.

Det første du derfor skal gøre inden du ansøger om et lån på 15000 kr. er at lave et budget.

Skriv ned hvor meget du tjener om måneden. Altså hvor meget du får udbetalt. Derefter finder du alle de forskellige udgifter du. Del dem op i månedlig udgift og se hvor meget du gennemsnitligt har af udgifter om måneder.

Træk nu det månedlige udgiftsbeløb fra det beløb der udgjorde din månedlige indtægt.

Nu har du rådighedsbeløbet. Nu kan du se hvor meget du har råd til at afvikle eller betale om måneden på dit lån på 15000 kroner.

Konklusionen må derfor være at du ike skal afvikle dit lån hurtigere end at du har luft i dit privatbudget. Det må ikke være for stramt og der skal være plads til uforudset udgifter.

Er det billigt at låne 15000 kroner?

Alt er relativt. Om det er billigt afhænger vel af om der er mange der er dyrere.

Vi kan hjælpe dig med at finde det billigste lån på 15000 kr. Men vi kan ikke vurdere om det er dyrt eller billigt. Det kan kun du som låntager.

Hvad kan du købe for 15000 kr.

Her er lidt inspiration til forbrug, der koster ca. 15.000 kr.

For eksempel et par moderigtige briller med det bedste glas, glidende overgang. Læs mere om lån til briller her.

Du kan helt sikkert også finde en gadget du længe har ønsket. Måske den nye iPad Pro med hele udstyrspakken. Læs mere om lån til gadget her.

Eller hvad med en ny cykel. F.eks. fra Heino Cykler. Går du og tænker på en tohjulet Tesla. En cykel med strøm. Find en cykel fra Heino cykler her.

Vi ønsker dig held og lykke med dit nye lån på 15.000 kr.

FAQ - Lån 15000

Er det dumt kun at låne 15000 kr.?

Hvis det er 15000 kr. du skal bruge og din privatøkonomi viser du har råd kan det være en god ide. Det er altid bedst at spare op og vente med at købe. Vælger du at låne skal du vælge det billigste lån og det kan dkPenge™ hjælpe dig med.

Skal jeg vælge forbrugslån eller kviklån?

Du skal vælge et forbrugslån. Det er væsentlig billigere end et kviklån. dkPenge™ kan hjælpe dig med at forklare forskellen på et forbrugslån og et kvklån.

Kan jeg betale mit lån ud før tid?

Langt de fleste lånevirksomheder tillader at du betaler dit lån ud før tid – også uden gebyr. Men tjek deres betingelser inden du optager lånet.