fbpx

Om dkPenge

Livet med Penge

Om dkPenge

dkPenge™ er en låneportal

dkPenge™ er en låneportal og vi er eksperter i lån til private. Vores låneberegnere og sammenlignings- værktøjer hjælper forbrugerne med at finde et relevant lån udfra forskellige parametre. Vi arbejder med lån indenfor forbrugslån, samlelån og billån. Vi henviser også til lånebrokere. De lån vi sammenligner er ikke nødvendigvis alle lån, som er på markedet. Vi bliver honoreret af långiverne for en henvisning og anvender affiliate marketingsbureauer, som er mellemmand mellem os og långiverne.

dkPenge™ giver gratis adgang til værktøjer, som kan hjælpe med at optimere og tune danskernes privatøkonomi.

dkPenge™ er inspirationskilde samt videnscenter for den almindelige danske forbruger med fokus på privatøkonomiske glæder og udfordringer.

Vision

dkPenge™’s vision er at være den almindelige danskers foretrukne pengeportal hvor de kan hente inspiration og viden inden for mange privatøkonomiske aspekter.

Mission

dkPenge™ sætter pris på andres penge. Vi går bagom pengeemner. Vi forklarer, forenkler og sammenligner.

Ansvar

dkPenge™ tager forbehold for rigtigheden af oplysningerne og er uden ansvar for konsekvenserne ved at følge eller anvende vores råd og tips, guider, services med videre. Ved større privatøkonomiske dispositioner anbefaler vi professionel individuel rådgivning fra en af Finanstilsynets godkendte Finansielle Rådgivere. Du kan læse mere om det her.

Kan dkPenge™ give råd og tips – som vi gør – uden Finanstilsynets godkendelse? JA, det kan og må vi godt.

Her er et kort uddrag fra Finanstilsynets hjemmeside:

Spørgsmål 8: Min virksomhed sender nyhedsbreve og laver blogindlæg, hvor vi rådgiver om finansielle produkter. Skal virksomheden have tilladelse som finansiel rådgiver?

Svar: Nej. Virksomheden skal kun have tilladelse som finansiel rådgiver, hvis du yder individuel rådgivning i form af personlige anbefalinger til en forbruger.

Trade Marks

dkPenge, dkPenge.dk og dkPenge Podcast er Trade Marks (TM) der anvendes af dkPenge, som ejes af Gadegaard Media.

Ejerskab

dkPenge™ er en penge- og prisportal og en podcast kanal, som drives og ejes af Gadegaard Media.

Kontakt

Gadegaard Media (CVR: 20320532)

info(@)dkpenge.dk