Betingelser og datapolitik

Få tilbud fra flere långivere

Lendo Lån
Vi anbefaler Lendo

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

20.000 - 1.000.000

12 - 180 måneder

18

2,95 - 22,52

Hurtigt svar fra 18 banker

Ansøgningen ta'r 5 minutter

Find det billigste lån

LÅN nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 40.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 400 kr. Samlet tilbagebetaling 48.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.
*Renten er forskellig fra udbyder til udbyder. Vælg den laveste.

Mindre lån og kreditter

Ferratum Kredit
Nem og hurtig kredit

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

1.500 - 50.000

9 - 199 måneder

21

22,52

Fleksibel løbende kredit

Indfries når du har lyst

14 dages fortrydelsesret

Lån nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Løbetid 9 måneder. ÅOP 24,99 %. Fast debitorrente 7,00 %. Samlet tilbagebetaling 11.219,47 kr. Samlede kreditomkostninger 1.219,47 kr.
*Renten er angivet som debitorrente.

Lån med kautionist

Cashper Kredit med Kautionist
Lån op til 20.000

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

3.000 - 20.000

6 måneder

18

22,44

Lån med kautionist

Det tager kun 5 minutter

Hele processen er online

Lån nu
Eksempel: Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den *nominelle rente 22,44%. De samlede omkostninger i procent (ÅOP) er 24,89%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

Generelt

Først og fremmest er vi meget taknemmelige over at du ønsker at anvende vores låneportal, som primært er etableret som en hjælp i forbindelse med privatøkonomiske beslutninger for forbrugere i Danmark.

Vi synes det er vanskeligt at stille betingelser, men vi vil gerne gøre opmærksom på at de oplysninger vi stiller til rådighed gives med følgende baggrund:

For det første – Vi har mange års erfaring inden for den finansielle branche

For det andet – Vi indhenter vores information fra internettet

For det tredie – Vi yder ikke individuel finansiel rådgivning

For det fjerde – Alle vores oplysninger, værktøjer og services er gratis at benytte

For det femte – Vi behandler dine personlige oplysninger i henhold til vores betingelser og gældende lovgivning.

For det sjette – Alt hvad du tilmelder dig kan afmeldes – herunder nyhedsbreve.

For det syvende – Har du accepteret Cookies kan de slettes.

For det ottende – Du behøver ikke at anvende vores websites eller services – det er et tilbud.

For at sikre dig som forbruger og for at vi kan overholde loven vil vi gøre opmærksomme på at du accepterer nærværende betingelser og datapolitik når du anvender dkPenge’s website og tilhørende services. Betingelserne er herefter opremset i ’Jeg’ form hvor du som bruger er lig med ’Jeg’.

Erklæring om samtykke

Denne erklæring gives i forbindelse med at du tilmelder dig en service på vores hjemmeside hvor du skal afgive e-mailadresse, telefonnummer eller anden information til elektronisk kommunikation:

Jeg giver hermed samtykke til, at DkPenge må sende mig e-mails og andre elektroniske beskeder og meddelelser vedrørende privatøkonomiske emner. Det kan være meddelelser om rente- og gebyrsatser. Det kan være deltagelse i konkurrencer eller lignende.

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at kontakte DkPenge på [email protected].

Jeg accepterer også, at DkPenge kan behandle personoplysninger om mig som beskrevet i disse vilkår, betingelser og politikker.

Vilkår og betingelser

Disse Vilkår og betingelser samt vores datapolitik gælder alle brugere af vores website dkpenge.dk med tilhørende subdomæner samt ved brug af vores tjenester og services herunder dkPenge Podcast – både dem der er frit tilgængelig på vores website, men også dem der kræver tilmelding og hvor der er afgivet erklæring om samtykke.

1. Tilmelding til at modtage information fra DkPenge

Jeg forstår og accepterer:

– at dkPenge anvender forskellige emner og tilbud for at opsamle og gemme min e-mailadresse eller anden information f.eks. telefonnummer. Det kan f.eks. være at du bestiller en tjekliste, et budgetskema, en komplet låneliste eller en service, et rabatmærke eller andet.

– at dkPenge registrerer hvilket emne eller service jeg har valgt ved en given tilmelding.

– at dkPenge udelukkende anvender disse informationer til at fremsende relevant information til mig. Det er udelukkende dkPenge, der bestemmer hvad der er relevant.

– Eksempler på information, som dkPenge vil fremsende og anser for relevant: 1. Opfordring til at deltage i forbrugerundersøgelser. 2. Information om nyt blogindlæg, podcast eller video. 3. Reklame for produkter, som dkPenge tjener penge på. 4. Information og nyheder inden for den finansielle branche. 5. Råd og information, som kan være en hjælp til håndtering af daglig økonomi. 6. Information om renteændringer, produktændringer, leverandørændringer mv. 7. Anden relevant information.

– at dkPenge kan introducere andre tjenester eller services, som kræver yderligere information fra dig udover navn og e-mailadresse / telefonnummer / anden internetbåret kontaktadresse. I så fald vil der blive udfærdiget særskilt samtykkeerklæring, som jeg vil blive bedt om at godkende i forbindelse med tilmelding.

– at jeg altid kan afmelde mig elektroniske kommunikation ved at følge de anvisninger om afmelding der altid følger en e-mail, SMS eller lignende.

– at jeg til enhver tid kan skrive til dkPenge’s officielle e-mailadresse og bede om at blive afmeldt ALT.

2. Behandling af data (datapolitik)

Jeg forstår og accepterer

– at dkPenge, som kan kontaktes på – e-mail: [email protected], behandler mine personlige oplysninger, som jeg har afgivet i forbindelse med tilmelding til forskellige services på dkPenge’s website, i henhold til nærværende betingelser og i overensstemmelse med den gældende persondatalovgivning.

– at hvis jeg ikke kan accepterer dkPenge’s betingelser skal jeg undlade at give samtykke til at vi må kontakte dig.

– at ændringer til dkPenge’s betingelser vil blive offentliggjort på dkPenge’s website. Væsentlige ændringer som kan påvirke mit samtykke vil blive meddelt mig på e-mail eller anden relevant elektronisk kommunikation.

2.1. Personoplysninger (datapolitik)

Jeg forstår og accepterer

– at dkPenge indsamler og behandler oplysninger om mig, som jeg har afgivet i forbindelse med brug af vores tjenester og services.

– at dkPenge indsamler og behandler oplysninger om min adfærd på dkPenge’s website. dkPenge anvender disse oplysninger til at målrette kommunikation og forbedre brugeroplevelsen på websiten. Jeg kan læse mere om dette i dkPenge’s betingelser for brug af Cookies.

– at dkPenge udelukkende anvender mine personoplysning til at kommunikere til mig og til at give mig mulighed for at benytte andre services på dkPenge’s website.

– at dkPenge videregiver mine personoplysning til 3. part (forretningspartnere), men udelukkende med henblik på at registrere og opbevare mine oplysninger sikkert. De 3. parter dkPenge anvender til registrering og opbevaring af mine personoplysninger lever op til de krav der stilles i nærværende betingelser og gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

– at dkPenge via 3. Part lagrer mine personoplysninger på servere placeret i udlandet, men i henhold nærværende betingelser og gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

– at dkPenge kun opbevare mine oplysninger, så længe det er nødvendigt og relevant i forhold til de services jeg har tilmeldt mig.

– at dkPenge ikke giver adgang til mine persondata til ansatte, konsulenter og leverandører via 3. Parts applikationer uden at de forudgående har accepteret nærværende betingelser og i øvrigt er indforstået med overholdelse af gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

– at dkPenge lagrer mine personoplysninger i udlandet – ikke begrænset til EU. Mine persondata lagres af 3. Part i henhold til dkPenge’s betingelser og gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

– at jeg ikke kan gøre dkPenge ansvarlig eller at gøre dem erstatningsansvarlige for handlinger jeg foretager, som følge af at jeg anvender og bruger de oplysninger, der stilles til rådighed på dkPenge’s website samt de oplysninger jeg modtager via elektronisk kommunikation.

– at jeg til fulde forstår at hovedparten af de oplysninger der findes på dkPenge’s website er oplysninger hentet på andre websites og derfor kan være behæftet med fejl, som følge af manglende opdatering eller ved bevidst afgivelse af forkerte informationer.

– at jeg til fulde forstår at de beregningsmoduler, som dkPenge har udviklet og anvender kan være forbundet med fejl og mangler hvorfor jeg ikke kan drage dkPenge til ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af dispositioner foretaget med afsæt i disse beregninger.

– At dkPenge er dataansvarlig for de oplysninger, der opbevares om mig i de af dkPenge anvendte systemer.

Har du brug for yderligere uddybning af vores vilkår og betingelser herunder datapolitik er du meget velkommen til at skrive til os. Vores adresse finder du på vores ’Om os’ side og e-mailadresse er angivet nederst på vores website.

Vores juridiske adresse og e-mailadresse fremgår også af nærværende betingelser.

Tilladt

Det er tilladt at citere og kopiere indhold fra dkPenge hvis der forud er indgået aftale om dette. Dog må du uden tilladelse gerne linke til vores onlinetjenester og henvise til vores indhold på din egen hjemmeside, blog eller sociale medie.

Det er tilladt at foretage alle de beregninger og søgninger du synes er nødvendige for at du kan danne dig et fornuftigt overblik – enten som grundlag for en beslutning eller det blot er for at få mere at vide om et bestemt emne.

Det er tilladt at være kritisk overfor vores indhold. Men vi vil blive meget glade hvis vi bliver kontaktet og får mulighed for at kommentere en kritik inden den omtales på andre medier.

Ikke tilladt

Det er ikke tilladt at anvende robotter til at udnytte vores beregnere eller data scrape vores indhold i forbindelse med lignende opbygning af databaser og systemer.

Det er ikke tilladt at belaste vores systemer uforholdsmæssigt meget med det formål at skade vores virksomhed.

Det er ikke tilladt at anvende oplysninger på vores online service med det formål at skade andre virksomheder herunder de udbydere, som vi omtaler og hvis produkter vi har medtaget i forskellige sammenligninger.

Det er ikke tilladt – med reference til dkPenge – på en usaglig og skadelig måde at omtale vores indhold og de udbydere, som vi medtager og hvis produkter vi har medtaget i forskellige sammenligninger.

Hvordan tjener vi penge

Når vi foretager sammenligninger af produkter eller tjenester fra forskellige udbydere linker vi til de produkt- eller tjeneste hjemmesider vi sammenligner. Nogle af de udbydere vi linker til giver os et fee eller et mindre beløb for at henvise dig som enten potentiel kunde eller som slutkunde.

Der er ingen produkter eller tjenester der bliver dyrere af at blive linket til fra os. Derfor vil det altid være uden omkostning for dig som forbruger at linke videre til en udbyder fra vores online services.

Hvis vi henviser til et produkt eller en tjeneste i et blogindlæg vil vi skrive ud for et link hvis vi har en samarbejdsaftale med den pågældnede produkt- eller tjenesteside, som vi linker til.

Hvis vi indsætter annoncer på vores hjemmeside vil det tydeligt fremgå at der er tale om en annonce.

Cookies

Vi anvender cookies. Læs mere om dette her.

Sidst opdateret

Vores betingelser er opdateret

26. juni 2018.
27. marts 2019
06. december 2020

dkPenge™

Vi har mere end 40 års erfaring inden for bank og IT. Det sikrer et solidt afsæt i de guides og services vi stiller til rådighed på dkPenge™.