Sammenlign kviklån

Kviklån - korte digitale lån

Lånebeløb fra 1000 til 15000 kr.:

Løbetid fra 1 til 12 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Klik for forbrugslån

Vi arbejder på at udvikle en perfekt sammenligning af kviklån. Er du på udkig efter et lån kan du tjekke vores sammenligning af forbrugslån ud først. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når vi er klar til at sammenligne kviklån – små hurtige digitale lån.

Kviklån – en kvik beslutning

Kviklån er vel de mest forkætrede lån blandt alle lån. De får skyld for meget og branchen for forbrugerne er i svime over den høje ÅOP, som et kviklån har.

Team dkPenge vil på ingen måde forsvare Kviklån. Vi medtager dem dog, som en lånemulighed. Det der er vigtigt for os er at du som forbruger ved hvad et kviklån går ud på og hvilke ricici der er for dig.

Kviklån er meget hurtige at etablere. Hele processen er digital og lånene omtales da også som ‘Digitale lån’. Det er vigtigt at du ikke forveksler lånene med ‘Forbrugslån’.

Hvad er et Kviklån?

Et kviklån er et mindre lån fra 5000 kr. til 15.000 kr., som lånes i 30 dage eller lidt længere. Et lån på 12 måneder eller derover kategoriserer vi som et forbrugslån.

Hvad er kendetegnet ved et Kviklån?

Da hele processen – som nævnt – er digital går der meget kort tid fra lånet er ansøgt til det er udbetalt.

Derfor er betegnelsen Kviklån ret passende. Prisen på et kviklån er væsentlig højere end et forbrugslån og meget højere end billån og boliglån.

Kviklån er en service, som bliver prissat højere ligesom en Taxa er dyrere at blive transporteret i i forhold til et bus eller et tog.

Udfordringen med Kviklån ligger i kommunikationen og tydeliggørelsen af hvad det er for et produkt vi har med at gøre.