fbpx

Sammenlign kviklån

Kviklån - hurtige digitale lån

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 180 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Kviklån – en kvik beslutning

Kviklån var indtil for få år siden vel et af de mest forkætrede lån blandt alle lån. Grunden til dette var de skyhøje renter, som et kviklån havde. Et kviklån var dengang et lille lån, som havde en løbetid på en til tre måneder. Efter et lovindgreb er de nærmest fjernet fra det danske lånemarked. Men begrebet kviklån består.

Et kviklån er jo egentlig bare et lån der går lidt kvikt. Det vil sige det samme som et hurtig lån eller et helt almindeligt forbrugslån. Hos dkPenge™ har vi aflivet myten om at kviklån er forfærdelige. Det var de, men det er de ikke længere.

Hvad er et Kviklån?

Et kviklån er typisk et forbrugslån fra 5000 kr. til 500000 kr., som lånes i et år eller måske helt op til 12 eller 15 år.

Hvad er kendetegnet ved et Kviklån?

Da hele processen er digital går der meget kort tid fra lånet er ansøgt til det er udbetalt.

Derfor er betegnelsen Kviklån ret passende. Priserne på kviklån er meget forskellige. Derfor er det vigtigt at du sammenligner lånene på lige vilkår. Og det vil da være dumt at vælge det dyreste. Men det er helt op til dig. På vores sammenligningstjeneste tager vi udgangspunkt i at lånebeløbet og løbetiden er ens på alle de lån vi sammenligner. Det giver – lige vilkår – og er en forudsætning for at kunne sammenligne lånene korrekt.

FAQ - Kviklån

Hvad er et kviklån

Kært barn har mange navne, men i navnets natur er det et lån hvor det hurtigt fra ansøgning til udbetaling. Det var dog i en periode synonymt med meget små lån på 1000 – 5000 kr. med en løbetid på en til to måneder. Pga lovgivning er denne låneform næsten udryddet. Derfor er et kviklån i dag blot et forbrugslån.

Sammenligning af kviklån

Som med alle lån er det klogt at sammenligne dem. Husk at sammenligne Årlige Omkostninger i Procent og de lån du sammenligner skal være ‘ens’. Dvs samme lånebeløb og samme løbetid. Du kan også sammenligne med ydelsen på lånet. Det lån med den laveste månedlige ydelse er det billigste.