Danmarks måske mest ærlige forbrugslån beregner. Læs betingelser her!

Hvor meget skal du låne?

Hvor mange måneder vil du betale tilbage ( eks: 36 = 3 år )

Er du kreditværdig? Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om valg af kreditværdighed HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Lån til bryllup

Tillykke – du skal giftes. Det er dyrt og koster mange penge. Du mangler lige de sidste penge for at dit bryllup bliver et drømmebryllup. For mange er det ‘once in a lifetime’, så der skal ikke spares.

Hvis du har besluttet dig for at låne penge til dit bryllup så der bliver råd til en ordentlig vielsesring, en lækker kjole, et smart sæt tøj og en drømmefest, så er det en god ide at sikre dig at du ikke kommer til at betale for meget for sådan et lån.

Det vil jo være lidt trist hvis du ikke har råd til at betale lånet tilbage. Når hvedebrødsdagene er slut og den barske hverdag har fået tag i din livsrytme, så kan en regning fra et dyrt låneinstitut trække ned i humøret. Også selvom du stadig er nyforelsket og din eneste ene kigger dig dybt i øjnene og siger: “det skal nok gå skatter”.

Har du råd til at låne penge?

Inden du kaster dig ud i det skal du finde ud af om du har råd til at låne pengene. Det betyder at du skal lægge et budget. Eller snarere I skal lægge et budget. Lad være med at tage et lån uden at din partner er orienteret om det. Uanset om i kører særskilt økonomi eller fælles økonomi. Vær åben og ærlig.

Læg gerne budgettet sammen med din kommende ægtefælle. Find ud af om det er omkostningerne værd. Når budgettet er lagt og i føler at der er plads til de månedlige ydelser i budgettet så kommer næste step.

Hvordan finder jeg det billigste lån?

Det billigste lån finder du ved at lave en sammenligning med alle de lån der er på markedet. Her skal du være opmærksom på to vigtige ting når du sammenligner:

1. Lånebeløb
2. Løbetid

Du skal sikre dig at de lån du sammenligner er baseret på samme lånebeløb og samme løbetid. Det nytter ikke noget at sammenligne renten eller ydelsen på to lån hvor det ene f.eks. er på 50.000 kr. og det andet er på 75.000 kr.

Hvad skal du sammenligne?

Du skal sammenligne ÅOP og / eller ydelsen på lånet.

Hvis forudsætningerne er ens er det de eneste rigtige parametre at sammenligne med. I ovennævnte eksempel med to lån på henholdsvis 50.000 og 75.000 kr. vil lånet på 75.000 kr. oftest blive billigst i ÅOP selvom alle øvrige betingelser er ens for begge lån.

Det er yderst vigtigt at løbetiden på de lån du sammenligner er helt ens. Et lån med en lang løbetid vil typisk få en lavere ÅOP end et lån med en kort løbetid. Det skyldes startomkostningerne, som ved et lån med kort løbetid skal fordeles over en kortere periode.

Sammenlign lån til bryllup

Når du anvender vores sammenligningstjeneste, så tager alle lån udgangspunkt i netop ens lånebeløb og ens løbetid. Vi sørger samtidig for at sortere lånene, således at det billigste lån står først.

Du kan se mange oplysninger om lånet. Blandt andet oplysninger om debitorrente, startomkostninger, opkrævningsomkostninger. Derudover beregner vi hvor mange penge det koster i alt at låne pengene i en given periode.

Med andre ord så får du alt hvad der er værd at vide for at kunne beslutte hvilket lån der er mest fordelagtigt at søge om.

Ansøgning bryllupslån

Når du har fundet det lån, du synes passer bedst til dig, så ansøger du nemt ved at klikke på knappen ‘Ansøg’. Du bliver stillet direkte videre til låneudbyder og vi får intet at vide om din ansøgning og om resultatet af den.

Nemmere kan det da næsten ikke være.

Må du leve lykkeligt med din kommende ægtefælle til dine dages ende.

Team dkPenge

Lån Penge | Forbrugslån