fbpx

Lån penge til en hest

Opfyld din drøm om at få en hest

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 180 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Lån til køb af hest

Lån penge til hest

Dit største ønske er en ny hest. Måske har du ikke nogen hest og ønsker dig en af hele dit hjerte. Du kan faktisk låne pengene til en hest hvis du ikke har sparet pengene op.

En hest kan være meget dyr – det ved du sikkert allerede og det er de færreste der har sparet hele beløbet op.

Heldigvis kan du låne pengene. Vi kan hjælpe dig med at finde det billigste lån.

Du skal vide hvor mange penge du vil låne og hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage.

Du kan sammenligne alle lån lige her. Du vælger blot lånebeløb og løbetid, så får du en liste med de lån der kan ansøges online. Det billigste lån er altid øverst. Du kan se hvad ÅOP er og hvor meget den månedlige ydelse bliver.

Renten på dit lån er desværre ikke altid bestemt på forhånd. Hos mange kreditgivere bestemmer de først renten når du har gennemgået din private økonomi. De kigger på dit budget og dit rådighedsbeløb, din indtægt, om du er medlem af en a-kasse. Søger du lånet alene eller sammen med en partner. Altsammen tæller og långiver beregner en ‘creditscore’. Din ‘creditscore’ bestemmer hvilken rente du får tilbudt.

De fleste mennesker har en fornemmelse af deres egen økonomi. Hos har du mulighed for at lave sammenligning af lån ud fra 4 niveauer af ‘creditscore’. En god ‘creditscore’ giver mulighed for en lav rente. Hvis du mener din kreditværdighed er høj, så vælger du laveste rente på vores beregner. Mener du din kreditværdighed er lav, så vælger du højeste rente. Vi har to niveauer imellem højest og lavest.

Vi genberegner ÅOP og månedlig ydelse på alle lån afhængig af hvilken kreditværdighed du vælger.

Hvilken hest skal du vælge?

Det kan vi desværre ikke rådgive om. Men vi har fundet et blogindlæg, som handler om hvilken hest der er den bedste. Du kan læse det her.

Vi ønsker dig held og lykke med din nye hest.

Team dkPenge

FAQ - Lån penge til køb af hest

Hvad koster en hest?

En hest er dyr. Prisen afhænger af mange faktorer. Hvilken race der er tale om. Hvor gammel den er og hvilken stand den er i.

Hvordan låner jeg penge til min nye hest?

Du kan finansiere din nye hest ved at søge om et forbrugslån. Der findes os bekendt ikke ‘hestelån’ ligesom der findes billån.

Er det billigt at låne penge til en hest?

Alt er relativt. Det billigste vil som regel være at betale for hesten kontant. Kan det ikke lade sig gøre og du skal låne penge, så skal du vælge det billigste lån ved at bruge en låneportal ligesom dkPenge™, der sammenligner lån. Her skal du vælge det lån med den laveste ydelse.