fbpx

Lån penge hurtigt

Få pengene udbetalt i dag...

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 180 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Få pengene i dag med et hurtiglån

Hurtig lån

Synes du ikke det går hurtigt nok? Sådan er der mange der har det. Heldigvis hjælper teknologien os med at tingene kan gå rigtig hurtigt i dag. Også når det drejer sig om at låne penge. Jeg tror de fleste ønsker at få det overstået og at ventetiden kan føles som en evighed når beslutningen er taget og det kun er et spørgsmål om tid indtil lånet er på plads.

Hvis det skal gå rigtig hurtigt

Hvis det skal gå rigtig hurtigt så er der nogle ting du skal kigge efter når du søger et lån på nettet.

1. NemID – anvender låneudbyder NemID – både i ansøgningsprocessen og til underskrivning af dokumenter

2. NemKonto – udbetaler låneudbyder til din NemKonto

3. Hurtig behandling af din ansøgning.

NemID

NemID er den elektroniske identifikation du anvender når du logger på offentlige tjenester og på din netbank.

NemKonto

NemKonto er den konto som du har registreret som en ‘særlig konto’ i dit pengeinstitut. Det er den konto, som det offentlige og forsikringsselskaber anvender til at udbetale penge til. De behøver kun dit cpr. nr. for at kunne udbetale til din NemKonto. Det er i øvrigt kun muligt at have én NemKonto.

Hurtig behandling af din ansøgning

Din låneansøgning skal igennem en række forskellige step inden lånet kan udbetales. Det samlede forløb kunne vi kalde behandlingsforløbet. Behandlingsforløbet af et hurtig lån kan du dele op i følgende step:

1. Ansøgning – Udfyldning af formularer online

2. Svar på ansøgning (kreditbehandling) – ikke blot et e-mailsvar om at ansøgningen er modtaget, men et svar på om dit lån er bevilget, til hvilken rente og hvis det ikke er hvilke yderligere oplysninger de har brug for

3. Udfærdigelse af dokumenter

4. Underskrivning af dokumenter

5. Udbetaling af lån

Alt dette kan ske inden for samme dag. Det kræver dog at du har alle de oplysninger parat, som låneinstituttet skal bruge. Det kan være lønsedler, årsopgørelse fra SKAT, yderligere legitimation i form af pas og sundhedskort. Typisk skanner og uploader du de nødvendige papirer. Kreditbehandlingen foregår ofte automatisk. Når lånet er bevilget får du besked – i mange tilfælde sammen med lånedokumenterne i digital form, som du kan underskrive med din NemID.

Når dokumenterne er underskrevet bliver lånet udbetalt. I nogle tilfælde overfører de samme dag i andre tilfælde står pengene på din konto dagen efter.

Så det kan altså gå rigtig rigtig hurtigt.

Kan det gå for hurtigt?

Er der noget du kan overse når det går så hurtigt? Ja – det er der faktisk, men den låneberegner vi stiller til rådighed her på siden giver dig mulighed for at lave en selvvurdering af din kreditværdighed. Hvordan kan det hjælpe dig? Hvis du er opmærksom på din kreditværdighed og dermed den rente som du bliver tilbudt af låneudbyder, så kan du vælge det rigtige lån. Det lån der prismæssigt er det bedste. Læs mere om det her på siden lige over listen med lån. Klik på teksten: Læs mere om valg af kreditværdighed.

Team dkPenge

FAQ - Lån penge hurtig

Hvor hurtig er hurtig?

Hvis du søger med NemID kan dit lån teoretisk set udbetales inden for samme dag. Lånet bevilges automatisk inden for minutter efter du har ansøgt. Dokumenter genereres automatisk og du underskriver med NemID. Derefter kan pengene overføres som en straksoverførsel. Så hurtigt kan det gå. Teoretisk inden for samme time. Realistisk har du nok først pengene dagen efter du ansøgt.

Kan du bruge NemID?

Ja – langt de fleste ansøgninger om lån online gennemføres med NemID. Både i ansøgningsfasen, men også til at underskrive dokumenter med. Så med NemID kan det gå rigtig hurtigt.

Kan du fortryde et hurtiglån?

Ja – alle lån ansøgt online kan fortrydes inden for 14. dage.