Hurtig lån

Lån penge hurtigt. Find hvilket lån du skal ha' hurtigt her

Få tilbud fra flere långivere

Lendo Lån
Vi anbefaler Lendo

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

20.000 - 1.000.000

12 - 180 måneder

18

2,95 - 22,52

Hurtigt svar fra 18 banker

Ansøgningen ta'r 5 minutter

Find det billigste lån

LÅN nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 40.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 400 kr. Samlet tilbagebetaling 48.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.
*Renten er forskellig fra udbyder til udbyder. Vælg den laveste.

Mindre lån og kreditter

Ferratum Kredit
Nem og hurtig kredit

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

1.500 - 50.000

9 - 199 måneder

21

22,52

Fleksibel løbende kredit

Indfries når du har lyst

14 dages fortrydelsesret

Lån nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Løbetid 9 måneder. ÅOP 24,99 %. Fast debitorrente 7,00 %. Samlet tilbagebetaling 11.219,47 kr. Samlede kreditomkostninger 1.219,47 kr.
*Renten er angivet som debitorrente.

Lån med kautionist

Cashper Kredit med Kautionist
Lån op til 20.000

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

3.000 - 20.000

6 måneder

18

22,44

Lån med kautionist

Det tager kun 5 minutter

Hele processen er online

Lån nu
Eksempel: Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den *nominelle rente 22,44%. De samlede omkostninger i procent (ÅOP) er 24,89%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

Hurtig lån – Pengene står på din konto i dag

Hurtig lån – Lån penge hurtigt. Ja hvorfor vente når teknologien sætter fart på. Find hvilket lån du skal ha’ hurtigt her hos dkPenge™.

Hvad betyder Hurtig lån?

Med Hurtig lån menes der – i dette tilfælde – et lån hvor hele låneprocessen går hurtigt. Det er altså ikke kun et spørgsmål om at udbetalingen går hurtigt. Det er afgørende at de enkelte handlinger i forbindelse med ansøgning af et lån virkelig går hurtigt. Vi taler altså om minutter for at komme ind under kategorien ‘Hurtig’.

Lad mig nævne de forskellige handlinger eller processer i forbindelse med optagelse af et lån.

 1. Først søger du efter et lån på nettet
 2. Derefter sammenligner du forskellige lån
 3. Du vælger og påbegynder ansøgningen
 4. Ansøgningen – som er online – tager ca. 5 minutter
  1. Indtaster oplysninger om dig selv
  2. Indtaster oplsyninger om din økonomi
  3. Andre forhold
  4. Du giver adgang til SKAT med MitID
  5. Du legitimerer dig og sender ansøgning med MitID
 5. Långiver kreditvurderer – herunder RKI Tjek og bevilger eller afslår
 6. Du får svar fra låneudbyder – bevilget eller afslag
 7. Du godkender låneaftale med MitID
 8. Pengene straksoverføres til din NemKonto

For at det kan gå hurtigt kræver det at långiver har automatiseret alle processer og er i stand til at kreditvurdere online. Nævnte procesforløb afviger fra långiver til långiver, men er der tale om en automatiseret låneansøgning og der ikke er ekstra spørgsmål eller anmærkninger, så behøver det ikke at tage mere end 5 – 10 minutter fra ansøgning er påbegyndt til pengene står på kontoen med en straksoverførsel.

FaktaboKS
RKI Tjek
 • RKI Tjek foretages af långiver i ansøgningsprocessen
 • RKI er et register over ‘dårlige betalere’ (Experian’s udtryk)
 • RKI er drevet og ejet af Experian
 • RKI blev stiftet i 1971/72 af Mogens Riber
 • RKI står for Riber’s Kredit Information

Læs mere:

Mit blogindlæg: Værd at vide om RKI Registrering

Og her er lidt ‘Fun Facts’ fra min tid i banken angående RKI:

Fra 1979 – 1981 da jeg var elev i Arbejdernes Landsbank. Fik vi regelmæssigt tilsendt en kuvert med ‘Microfiche’s’ med opdaterede data fra Riber’s i Silkeborg. På en Microfiche læser tjekkede vi alle der søgte om et lån inden vi bevilgede lånet. En Microfiche er et plastikkort på ca. 10 x 15 cm. Lidt ligesom et negativ til et gammeldags fotografi. Et hav af data var nedfotograferede på et kort og sorteret efter navn eller adresse. Microfiche læseren (en stor lyskasse med med spejl og forstørrelsesglas) forstørrede det og vi kunne nemt læse indholdet på skærmen i kassen.

Den gang var alle registreret på adresse og navn. Derfor var det vigtigt at en låneansøger oplyste om tidligere adresser når de søgte om et lån. Lad os bare sige at det er blevet lidt hurtigere i dag.

MitID

MitID, som har afløst NemID er den elektroniske identifikation du anvender når du logger på offentlige tjenester og på din netbank. Du kan identificere dig med MitID og er derfor et vigtigt element for banker og långivere når de automatisere deres låneprocesser. Læs mere om MitID her.

NemKonto

NemKonto er den konto som du har registreret som en ‘særlig konto’ i dit pengeinstitut. Det er den konto, som det offentlige og forsikringsselskaber anvender til at udbetale penge til. De behøver kun dit cpr. nr. for at kunne udbetale til din NemKonto. Det er i øvrigt kun muligt at have én NemKonto. Læs mere om NemKonto her.

Hvad dkPenge™ gør for at det kan gå hurtigt

dkPenge™ har specialiseret sig i at sammenligne lån og præsentere mange forskellige låneudbydere og kategorisere dem inden for forskellige lånetyper.

Låneprocessen bliver hurtigere med de services og guider dkPenge™ stiller til rådighed. Hvis du søger ‘Hurtig lån’ på nettet og dkPenge™ kommer frem i søgeresultatet, så kan du vælge os og sammenligne de mange låneprodukter der er på markedet. Fra vores låneportal kan du gå direkte videre til den långiver du har valgt og påbegynde din ansøgning.

Vi er derfor en vigtig brik i hele processen med at låne penge hurtigt. Vi mener at det er vigtigt at undersøge markedet grundigt før du træffer det endelige valg om låneudbyder. Derfor har vi struktureret de mange lån på en måde, så du kan træffe et informativt valg.

Vi håber du bliver glad for vores service. Har du brug for at vide mere om forskellige pengebegreber kan du læse mere om det på vores blog.

Vil du vide mere inden du vælger et hurtig lån, så har Forbrugerrådet Tænk testet 23 forskellige forbrugslån. Du kan læse mere om testen her. Artiklen er fra 28. oktober 2022.

Hurtig lån – vigtigt for dig

Der er mange søgninger på nettet med søgesætningen ‘Hurtig lån’. Hvorfor er det så vigtigt for mange at det skal gå hurtigt. Hvorfor er det vigtigt for dig? Du har valgt at læse hertil, så jeg formoder at det er vigtigt for dig at låne pengene hurtigt.

For det første har vi vænnet os til at alting går hurtigere i dag. Vi tjekker ind og ud med Rejsekort, vi har brobizz så vi ikke skal holde og vente på at betale. Vi anvender mange aps for at gøre hverdagen lettere. Vi bruger ruteplannere, tjekker priser og reserverer bord på restauranter – altsammen online for at det kan gå hurtigere.

Selvfølgelig ønsker de fleste mennesker også at en låneproces skal gå hurtigt. Mange er i tvivl om de i det hele taget kan låne penge og er måske ret nervøse og rastløse indtil de får lånet på plads. Det kan være en stressfaktor at skulle vente. Derfor kan et hurtig lån være en fordel. Uanset hvad svaret fra långiver er. Det er bare rart at få overstået.

Det kan også være at du skal låne penge til en forbrugsting. Måske et nyt TV, en rejse eller noget andet. Du har fået en god pris. Produktet er måske begrænset eller tilbudet udløber i løbet af få dage. Måske udløber det gode tilbud allerede i dag. Du mangler pengene og kan se på dit budget at du har råd til at låne penge. Derfor gælder det om at hele processen skal gå hurtig.

Der kan være mange andre grunde til at et lån skal etableres og udbetales hurtigt. Her jeg opremset et par få grunde. Du ved bedst selv hvorfor du ønsker at få det overstået i en fart.

Hurtig lån – vigtigt for andre

Som vi har nævnt er det også vigtigt for andre at kunne låne penge hurtigt – ja måske i løbet af ganske få minutter. Det er ikke kun vigtigt for dig og andre. Det er vigtigt for samfundet. Samfundet nyder gavn af den høje hastighed, som mange ting har fået efter at teknologi og internet er blevet modnet i årenes løb.

Jo mere effektive forretninger og webshops kan være jo billigere kan tilbyde varerne. Jo billigere jo mere konkurrence. Alt dette kommer forbrugerne til gode i kraft af billigere produkter. Det samme gælder med lån. Jo færre hænder der er i spil i en låneproces jo færre omkostninger hos långiver. Jo færre omkostninger jo bedre renter kan de tilbyde dig og mig når de skal låne penge ud.

Spørgsmålet er så om renten virkelig er billigere med et hurtig lån. Det er her du kan anvende dkPenge™’s services for at sikre dig at du finder det billigste lån. Der er nemlig en grund til at det ikke er alle långivere der tilbyder billige lån. De har måske automatiseret alt og det går lynhurtigt, men hvis deres kreditproces ikke er god nok, så kommer de måske til at låne ud til nogen, der reelt ikke har råd til det. De taber pengene og det er så de andre låntagere, som betale regningen.

Få pengene i dag med et hurtiglån

Det er både nemt og helt almindeligt at få pengene samme dag, som du begynder at lede efter et lån på nettet. Det er det de fleste gør. Det er det de fleste efterspørger. Det kan gavne dig, andre og hele samfundet.

Men der er jo altid et men. Kan det gå for hurtigt? Er der nogen fælder eller ting du skal være opmærksom på?

Kan det gå for hurtigt?

Der er jo ting der kan gå for hurtigt. Derfor er det vigtigt at vi isolerer de ting, som skal gå hurtigt. Det vi taler om her er alt det der sker efter at du har besluttet dig for at låne penge. Efter at du har gennemgået dit budget og din økonomi for at finde ud af om du har råd til at låne pengene.

Hvis dette forarbejde går for hurtigt eller hvis du leder efter et lån til et impulskøb, så kan det da helt sikkert komme til at gå for hurtigt. Hvis du har været hele dette forarbejde igennem og du føler dig sikker i din beslutning, så kan det da næsten kun gå for langsomt. Et hurtig lån der går for langsomt – det hænger ikke sammen.

Held og lykke med låntagningen. Herunder finder du guides og tips hvis der er mere du vil vide inden du tager beslutning om at låne penge hurtigt.

Guides og Tips – inden du låner hurtigt

Vi har lavet en Penge Wiki hvor du kan få svar på forskellige pengebegreber. Hvad er ÅOP for eksempel. Hvad betyder debitorrente. Hvad er MitID og hvordan virker en NemKonto. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores Wiki. Du kan finde den ved at klikke her på Penge Wiki.

Spørgsmål og Svar – Hurtig Lån

Hvor hurtigt er hurtig?

Alt er jo relativt. Når vi taler om Hurtig Lån, så er pengene udbetalt mindst samme dag som ansøgningen er påbegyndt. I mange tilfælde inden for 5 – 10 minutter.

Hvor finder jeg et Hurtig Lån?

dkPenge™ sammenligner Hurtig Lån. Samtidig får du gratis adgang til vores guides og tips som du kan anvende både før og under låneprocessen.

dkPenge™

Vi har mere end 40 års erfaring inden for bank og IT. Det sikrer et solidt afsæt i de guides og services vi stiller til rådighed på dkPenge™.