Danmarks måske mest ærlige forbrugslån beregner. Læs betingelser her!

Hvor meget skal du låne?

Hvor mange måneder vil du betale tilbage ( eks: 36 = 3 år )

Er du kreditværdig? Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om valg af kreditværdighed HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Guide til online lån

Vi har lavet en oversigt over alle de lån du kan søge online. Står du og skal låne penge så er det langt det nemmeste at gøre over internettet. Det er nemt og bekvemt og så er meget anonymt. Hvis du har orden i økonomien går det også meget hurtigere. Hele processen er papirløs da du søger online, kommunikere online og skriver under online med NemID.

Der er dog nogle ting vi gerne vil gøre dig opmærksom på inden du vælger dit onlinelån. Som du sikkert har lagt mærke til er der rigtig mange der ønsker at tilbyde dig at låne penge, som du kan søge online. Det gør de fordi de tjener penge på at henvise dig til nogen af udbyderne. Men det er ikke alle udbydere, som benytter sig af denne form for belønning. Derfor er disse udbydere ofte ikke med i de sammenligningssider der er på nettet.

Det har vi i dkPenge gjort noget ved. Vi har valgt at medtage alle de lån, der er på markedet. Dvs alle lån, som kan søges online og som oftest betegnes som forbrugslån.

Men det er ikke det eneste du skal være opmærksom på. Læs videre og hvad du skal tage højde for.

Er du kreditværdig?

For de finansielle institutter herunder banker og udbydere af online lån er der flere forskellige informationer der er med til at definere din kreditværdighed.

For eksempel er det postnummer hvor du bor med til at bestemme din kreditværdighed. Bor du i eget hus eller bor du til leje hos mor, så er det også en bestemmende faktor. Udover din indtægt og dit budget er oplysninger om du har kreditkort og om du er medlem af en A-kasse også med til at finjustere din kreditværdighed.

Hvad skal det anvendes til?

Din kreditværdighed eller din kreditskore er ikke kun bestemmende for om du får bevilget lånet, men den er også bestemmende for den rente du får tilbudt. Når du ser et lån der bliver tilbudt til knap 5%, så lyder det billigt, men denne rente er den de tilbyder de kunder, der kan præstere en meget høj kreditskore. Det er de færreste der kan det. Derfor bliver de tilbudt en højere rente, som ligger inden for det rentespænd de tilbyder deres lån til.

Forstår du den reelle pris på et lån?

ÅOP er meget vigtig at lække mærke til. ÅOP medtager alle omkostninger på et lån. Det tager højde for:

1. Renten

2. Startomkostninger

3. Opkrævningsomkostninger

4. Andre omkostninger

Alt hvad lånet koster omregnes til en procentsats som kaldes Årlige Omkostninger i Procent – ÅOP. Formlen er lovbestemt, så du kan roligt sammenligne prisen for lån hvis du anvender ÅOP, som sammenligningsparameter. Dog skal de lån du sammenligner være på samme beløb og have samme løbetid.

Korrekt sammenligning af online lån

Team dkPenge sammenligner alle online lån med udgangspunkt i ovennævnte. Det betyder at vi viser det billigste først. Med det billigste mener vi det lån med den laveste ÅOP.

Vi medtager alle lån der er på markedet – også de lån fra udbydere, som ikke tilbyder henvisningsprovision til os.

Vi giver dig mulighed for at se prisen ud fra fire forskellige kreditvurderinger. Hvilket lån er f.eks. det billigste hvis din kreditværdighed ikke har den højeste skore? Det finder du på dkPenge’s ærlige online lån guide – lige her.

Team dkPenge

Lån Penge | Forbrugslån