Danmarks måske mest ærlige forbrugslån beregner. Læs betingelser her!

Hvor meget skal du låne?

Hvor mange måneder vil du betale tilbage ( eks: 36 = 3 år )

Vælg lånetype:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Find billigste online lån

Vi har lavet en oversigt over alle de lån du kan søge online. Står du og skal låne penge billigt, så er det langt det nemmeste at gøre over internettet. På vores oversigt finder du alle de nye lån på nettet. Det er nemt og bekvemt og så er meget anonymt. Hvis du har orden i økonomien går det også meget hurtigere. Hele processen er papirløs da du søger online, kommunikere online og skriver under online med NemID.

Der er dog nogle ting vi gerne vil gøre dig opmærksom på inden du vælger dit onlinelån. Som du sikkert har lagt mærke til er der rigtig mange der ønsker at tilbyde dig at låne penge, som du kan søge på nettet. Det gør de fordi de tjener penge på at henvise dig til udvalgte udbydere. Det er ikke alle udbydere, der benytter sig af denne form for belønning. Derfor er disse udbydere som regel ikke med i de sammenligningssider du finder på internettet.

Det har vi i dkPenge gjort noget ved. Vi har valgt at medtage alle de lån, der er på markedet. Dvs alle lån, som kan søges online og som oftest betegnes som forbrugslån.

Du finder nok ikke billige lån uden renter. Det er heller ikke gratis penge du får. Om det er til en lav rente afhænger af hvad du synes der er en lav rente. Men du kan finde billige lån med NemID og ordne alt fra din sofa eller når du er på tur i Sverige eller Norge. Du skal bare ha’ adgang til internettet så kan du – hvor som helst – når som helst søge dit næste online lån.

Læs videre og se hvad du også skal tage højde for.

Er du kreditværdig?

For de finansielle institutter herunder banker og udbydere af online lån er der flere forskellige informationer der er med til at definere din kreditværdighed.

For eksempel er det postnummer hvor du bor med til at bestemme din kreditværdighed. Bor du i eget hus eller bor du til leje hos mor, så er det også en bestemmende faktor. Udover din indtægt og dit budget er oplysninger om du har kreditkort og om du er medlem af en A-kasse også med til at finjustere din kreditværdighed.

Hvad skal det anvendes til?

Din kreditværdighed eller din kreditskore er ikke kun bestemmende for om du får bevilget lånet, men den er også bestemmende for den rente du får tilbudt. Når du ser et lån der bliver tilbudt til knap 5%, så lyder det billigt, men denne rente er den de tilbyder de kunder, der kan præstere en meget høj kreditskore. Det er de færreste der kan det. Derfor bliver de tilbudt en højere rente, som ligger inden for det rentespænd de tilbyder deres lån til.

Forstår du den reelle pris på et lån?

ÅOP er meget vigtig at lække mærke til. ÅOP medtager alle omkostninger på et lån. Det tager højde for:

1. Renten

2. Startomkostninger

3. Opkrævningsomkostninger

4. Andre omkostninger

Alt hvad lånet koster omregnes til en procentsats som kaldes Årlige Omkostninger i Procent – ÅOP. Formlen er lovbestemt, så du kan roligt sammenligne prisen for lån hvis du anvender ÅOP, som sammenligningsparameter. Dog skal de lån du sammenligner være på samme beløb og have samme løbetid.

Korrekt sammenligning af online lån

Team dkPenge sammenligner alle online lån med udgangspunkt i ovennævnte. Det betyder at vi viser det billigste først. Med det billigste mener vi det lån med den laveste ÅOP.

Vi medtager alle lån der er på markedet – også nye lån på nettet og fra udbydere, som ikke tilbyder henvisningsprovision til os.

Vi giver dig mulighed for at se prisen ud fra fire forskellige kreditvurderinger. Hvilket lån er f.eks. det billigste hvis din kreditværdighed ikke har den højeste skore? Det finder du på dkPenge’s ærlige online lån guide – lige her.

Team dkPenge

Lån Penge | Forbrugslån