Lån penge til at flytte hjemmefra

Få tilbud fra flere långivere

Lendo Lån
Vi anbefaler Lendo

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

20.000 - 1.000.000

12 - 180 måneder

18

2,95 - 22,52

Hurtigt svar fra 18 banker

Ansøgningen ta'r 5 minutter

Find det billigste lån

LÅN nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 40.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 400 kr. Samlet tilbagebetaling 48.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.
*Renten er forskellig fra udbyder til udbyder. Vælg den laveste.

Mindre lån og kreditter

Ferratum Kredit
Nem og hurtig kredit

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

1.500 - 50.000

9 - 199 måneder

21

22,52

Fleksibel løbende kredit

Indfries når du har lyst

14 dages fortrydelsesret

Lån nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Løbetid 9 måneder. ÅOP 24,99 %. Fast debitorrente 7,00 %. Samlet tilbagebetaling 11.219,47 kr. Samlede kreditomkostninger 1.219,47 kr.
*Renten er angivet som debitorrente.

Lån med kautionist

Cashper Kredit med Kautionist
Lån op til 20.000

Lånebeløb:

Løbetider:

Alderskrav:

Rente*:

3.000 - 20.000

6 måneder

18

22,44

Lån med kautionist

Det tager kun 5 minutter

Hele processen er online

Lån nu
Eksempel: Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den *nominelle rente 22,44%. De samlede omkostninger i procent (ÅOP) er 24,89%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

Har du brug for et lån til at flytte for?

Du er i en situation hvor du skal flytte hjemmefra. Det koster mange penge. Du skal købe møbler, køkkenudstyr, betale indskud i lejlighed og forudbetalt husleje.

Hvad gør du? Hvis du ikke har sparet penge op eller hvis dine forældre ikke har råd eller mulighed for at hjælpe dig så er det en mulighed at låne penge til at flytte hjemmefra.

Du kan tage et flyttelån

Der er mange der har behov for at finansiere følgerne af deres beslutning om at flytte hjemmefra. Det samme behov kan opstå hos dig. Mange vil påstå at det ikke er klogt at låne penge til flytning. Har de ret i det?

På en måde. Hvis vi alle helt kunne undgå at låne penge ville det være det bedste. Men de fleste – lige fra store virksomheder, familier, enlige og unge har på et eller andet tidspunkt i deres liv haft brug for at låne penge. Det er som regel i forbindelse med beslutninger, som har en stor indflydelse på deres liv. En større ændring, som ikke bare kan gennemføres uden brug af penge.

At flytte hjemmefra er en stor beslutning, men også en nødvendig beslutning for mange. Det er ikke billigt at flytte hjemmefra og derfor opstår behovet for et lån til at flytte hjemmefra. Et behov for et flyttelån.

Find et lån til at flytte hjemmefra for

Spørgsmålet er nu hvordan du finder et flytte lån der matcher din økonomi og behov.

Hvordan finder du ud af det?

Hvad du kan gøre for at se om du har råd til at låne penge til at flytte for

Første skal du finde ud af dit lånebehov. Skriv en liste over alle de ting, som du mener er nødvendige at købe når du skal flytte hjemmefra. Prioriter dem, så de vigtigste udgifter står først. F.eks. er indskud og forudbetalt husleje nok det vigtigste. Derefter er det vigtigt for dig at have en seng. Hvis du ikke har en du kan tage med skal du ud at købe en seng. Måske kan du nøjes med en fra Jysk eller IKEA.

Lav listen med udgangspunkt i din lejlighed. Tag rum for rum og forestil dig hvad du mener du har behov for. Undersøg priser på nettet og skriv det ned, som du mener du har behov for.

Når din liste er færdig tæller du alle udgifterne sammen. Nu ved du hvad det koster at flytte hjemmefra.

Hvis du har sparet lidt penge op eller tante mormor har givet et tilskud, så trækker du det fra. Herefter har du dit reelle lånebehov.

Næste step i processen er at lave et budget. Et privatbudget, som viser dine indtægter og udgifter måned for måned.

Råd til penge – er et site drevet af Penge- og Pensionspanelet. De har lavet en guide, som kan være en stor hjælp når du skal flytte hjemmefra.

Find dit rådighedsbeløb

Nu kan du regne dit rådighedsbeløb ud per måned.

Hvad koster det at købe mad, gå på café, købe tøj, gå til tandlæge, rejse og meget andet? Det er forskelligt fra person til person.

Hvis du mener at du kan leve for et rådighedsbeløb på 7000 kr. og dit budget viser at du har 9000 i rådighedsbeløb, så har du altså råd til at betale af på et lån med 2000 kr om måneden. Dette er blot et eksempel for at vise hvordan du regner det ud. Dine tale er måske helt anderledes.

Er der luft i økonomien?

Når du har været denne proces igennem og det viser sig at der er luft i din økonomi til at at låne penge til at flytte hjemmefra, så er du klar til at finde et lån.

Her vil vi anbefale at sammenligne de forskellige lån der udbydes på markedet. dkPenge™ kan hjælpe dig. Vi sammenligner alle lån og viser det billigste lån først på vores liste.

Fordelen ved at anvende dkPenge™ er at vi sammenligner ud fra nøjagtigt dit lånebehov. Mange andre sammenligningstjenester viser lån ud fra forskellige parametre. Og så viser de ofte også de mest populære lån først. Det er ikke sikkert at det er de billigste lån de viser først.

Derfor gælder det om at være på vagt.

Hvad skal du være opmærksom på når du sammenligner flyttelån?

Alle de lån du sammenligner skal have beregnet ÅOP, ydelse og samlede kreditomkostninger med samme udgangspunkt. Det vil sige samme lånebeløb og samme løbetid.

dkPenge™ beregner ÅOP, ydelse og samlede kreditomkostninger på alle lån med helt samme udgangspunkt. Altså med samme lånebeløb og samme løbetid.

Vi har udviklet en unik låneberegner, som uafhængigt at låneudbyder og med samme udgangspunkt beregner alle nødvendige oplysninger lån for lån.

Det er din tryghed og sikkerhed for at sammenligningen er korrekt.

Team dkPenge™

dkPenge™

Vi har mere end 40 års erfaring inden for bank og IT. Det sikrer et solidt afsæt i de guides og services vi stiller til rådighed på dkPenge™.