fbpx

Cyber Monday lån

Lån penge til Cyber Monday

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 180 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Lån penge til Cyber Monday

Er du typen der bedst kan lide at handle over nettet? Du gider ikke ligge i en sovepose uden for en butik og vente på et af deres slagtilbud.

I 2019 afholdes Cyber Monday – mandag, den 2. december.

Så er Cyber Monday måske løsningen for dig hvis du søger et godt tilbud. Black Friday er for soveposeentusiasterne – lad dem om det.

Der masser af gode tilbud på Cyber Monday. Er du på jagt efter en eller anden forbrugsting så kan det være en god idé at slå til på den årige cyber Monday.

Måske er det et større køb du er ude efter eller også er det mange mindre ønsker, som samlet beløber sig til mere end du kan klare via din opsparing.

Løsningen kan være at låne penge til Cyber Monday. Spørgsmålet er blot om det er en god idé? Kan det betale sig?

På vores side lån penge til Black Friday viser vi hvordan du kan finde ud af om det kan betale sig. Den samme metode kan du bruge til et Cyber Monday lån.

Inden vi går i detaljer med det skal vide hvad Cyber Monday er? Kender du baggrunden for denne handelsdag?

Hvad er Cyber Monday?

Helt kort, så er det online verdenens svar på Black Friday. Traditionen med at tage ud at shoppe går jo på mange måder ud over online branchen, som også gerne vil have en del af de mange forbrugspenge der bliver lagt i butikkerne.

Derfor er Cyber Monday kun for online-butikker og der er blevet tradition for at Cyber Monday er tredje dagen efter Black Friday.

Kilde: Wikipedia

Her finder du datoerne på Cyber Monday de næste par år:

Cyber Monday 2019 afholdes mandag, 2. december 2019

Cyber Monday 2020 afholdes mandag, 30. november 2020

Cyber Monday 2021 afholdes mandag, 29. november 2021

Mange onlinebutikker laver nedtælling og begynder søndag aften kl. 0:00. Så vær parat hvis du skal ha’ fingrene i et godt tilbud.

Kan det betale sig at tage et lån til Cyber Monday?

Når vi sammenligner lån beregner vi altid ‘Samlede kreditomkostninger’ på et lån. Dette beløb indeholder alt lige fra etableringsgebyrer, opkrævningsgebyrer og renter på et lån i hele lånets levetid.

Det er prisen på lånet i kroner og øre.

Hvis dette beløb er mindre end besparelsen på den eller de produkter du vil købe på Cyber Monday, så kan det betale sig at låne penge til produkterne.

Men det bør ikke være den eneste faktor du anvender når du skal beslutte om det kan betale sig for dig. Der kan være andre grunde til at det ikke er en god ide at låne penge for dig.

På dkPenge™’s hjemmeside finder du mange værktøjer til at styre din privatøkonomi. Tjek dem ud og lav et økonomitjek inden du bevæger dig ud på lånemarkedet.

Team dkPenge™

FAQ - Lån penge til Cyber Monday

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er online butikkernes modsvar til Black Friday. Handelsdagen Cyber Monday falder altid tre dage efter Black Friday.

Er det klogt at låne penge til Cyber Monday?

Det er meget individuelt. Men du kan beregne om besparelsen på de varer du køber er større eller mindre end de samlede omkostninger på dit lån. Du kan altid finde de samlede kreditomkostninger på dkPenge™’s låneberegner, som tager udgangspunkt i dit lånebehov.

Kan jeg spare penge på Cyber Monday?

Ja – der er oftest gode tilbud på produkter, der normalt koster meget mere. Men hvis du køber noget du ikke har brug for, så er det jo blot en unødvendig udgift du påtager dig.