Lån penge til ferie

Find et godt lån til din næste ferie her

Lånebeløb fra 5000 til 500000 kr.:

Løbetid fra 12 til 144 måneder:

Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om tilbudt rente HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Få et lån til ferie

Lån penge til din næste ferie

De fleste bliver ofte overrasket over hvor meget en ferie koster når alt er medtaget. Det er ikke altid at feriepengene og de opsparede midler slår til. Heldigvis er det muligt at låne penge til sin drømmeferie. Men for at ferien ikke skal blive et mareridt er det vigtigt at vide hvad du skal være opmærksom på.

Der er nemlig stor forskel på priserne på lån til ferie. Vi har lavet en guide, som kan hjælpe dig til at vælge de lån der er bedst for dig. Med bedst der mener vi selvfølgelig det lån der er billigst så du du kan få det betalt af hurtigt igen.

Det er ikke særlig rart at betale af på en ferie i mange år. De fleste tager på ferie hvert år. Derfor vil det være fornuftigt at betale sit ferielån af på 12 måneder.

Lav et feriebudget

For at vide hvor meget du skal lån vil det være klogt at lave et feriebudget. På hjemmesiden Råd til penge kan du downloade et feriebudget. Der er eksempler på kør selv ferie, pakkeferier og ferier, som du selv planlægger og sammensætter. På hjemmesiden er der også gode råd om betalingskort, mobiltelefoni og forsikringer til rejsen.

Sammenligning af ferielån

På vores sammenlignings guide til ferielån vælger du blot lånebeløb, løbetid samt hvad du mener din kreditværdighed er. Så får du vist alle tilgængelige lån på markedet, som kan søges fra din computer, tablet eller smartphone. Det er super nemt. Vi har lavet det sådan at alle lån er med og det er de lån med den laveste ÅOP der vises først og dem med den højeste der vises sidst.

Det vil helt klart være en fordel for dig at vælge blandt de første. Klik på ‘Mere Info’ for at se yderligere informationer om lånet. Her kan du se alle de oplysninger, som låneinstitutterne er pligtige at oplyse om. Det kan du læse mere om på forbrug.dk.

Kreditværdighed

For at få så billig en rente som muligt er det af afgørende betydning at du har en god kreditværdighed. Hvad vil det sige? Det vil sige at låneudbyders vurdering af din evne og vilje til at betale lånet tilbage skal være høj. Jo højere de vurderer dette jo billigere en rente vil du blive tilbudt.

Det er dig der skal bevise og dokumentere din kreditværdighed. Derfor er det vigtigt at du har styr på din daglige økonomi. Du skal vide hvor mange indtægter du har og hvor mange udgifter og så skal forskellen, som er dit rådighedsbeløb gerne være af en sådan størrelse at bliver fundet ‘god at låne penge til’.

Jo højere rådighedsbeløb du har jo større sandsynlighed er der for at du har mulighed for at betale lånet tilbage som aftalt. Der kan selvfølgelig ske uforudsete ting. For eksempel kan du blive arbejdsløs. Derfor er det vigtigt at du står i en A-kasse og at din arbejdshistorik ser god ud.

Hvis du har boet det samme sted i mange år og du for eksempel har egen bolig, bil mv. og stadig et højt rådighedsbeløb, så trækker det også op på din kreditstatus. Endnu bedre er det hvis både du og din partner kommer til at hæfte for lånet. Det giver endnu et par point til din kreditværdighed.

Prisen på dit ferielån

Prisen på et lån er helt enkelt ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent. Da låneudbyderne sammensætter lånene forskelligt med renter og gebyrer som parametre er ÅOP den eneste måde at sammenligne forskellige lån på. Husk at lånene som du sammenligner skal have samme størrelse og samme løbetid. Hvorfor det er vigtigt og hvordan ÅOP beregnes kan du læse om her på vores pengeportal.

Ferielån

Team dkPenge sammenligner alle ferielån helt enkelt og helt ærligt. Sammenligningen er unik og tager som de eneste på markedet højde for din tilbagebetalingsevne.

Team dkPenge

FAQ - Lån penge til ferie

Hvad er et ferielån?

Et ferielån er et helt almindeligt lån. Fordi formålet med lånet er ferie kaldes det blot et ferielån.

Hvordan søger jeg om et lån til ferie?

Du kan nemt søge om et lån til ferie hos en online låneudbyder. Søg efter forbrugslån på nettet eller tjek dkPenge™ – vi sammenligner alle lån.

Er det billigt at låne penge til ferie?

Alt er relativt, så det er svært at svare på. Men et lån til ferie er ikke så billigt, som et billån eller et boliglån. Et ferielån er et lån uden sikkerhed. Du kan finde det billigste ved at sammenligne alle lån. dkPenge™ og andre sammenligningstjenester hjælper dig gerne.