Danmarks måske mest ærlige forbrugslån beregner. Læs betingelser her!

Hvor meget skal du låne?

Hvor mange måneder vil du betale tilbage ( eks: 36 = 3 år )

Er du kreditværdig? Hvilken rente forventer du at blive tilbudt?

Læs mere om valg af kreditværdighed HER
Låneudbyder
Ydelse
ÅOP

Guide til forbrugslån

En guide skal vise vej – gøre opmærksom på hvad der er seværdigt og hvad man skal holde sig fra. Team dkPenge’s forbrugslån guide gør dette. Den sammenligner forbrugslån og hjælper dig med at finde det lån der matcher din situation bedst. Det er ikke altid lige nemt. De fleste der sammenligner forbrugslån viser det mest populære lån først i deres sammenligninger. Det gør de oftest fordi de har en partneraftale som giver dem henvisningsprovision. Samtidig er sammenligningerne ofte baseret på en urealistisk rente. Det skyldes blandt andet at nogle af lånenes debitorrenter ikke fastsættes før kunden er blevet kreditvurderet. Debitorrenten lander et sted mellem deres laveste og højeste sats. Udfordringen for mange sammenligningssider er at give brugeren mulighed for at se en sammenligning – ikke kun med den laveste sats, men også med den højeste og et par stykker midt i mellem. Det er nemlig de færreste der får bevilget et lån til den laveste sats.

Kreditvurdering

Det er den individuelle kreditvurdering der afgør hvilken rente du som forbruger får tilbudt. Den er baseret på en række parametre herunder om du ansøger alene eller sammen med en anden. Om du bor i lejebolig eller ejerbolig. Din alder. Din indtægt og en samlet vurdering af din privatøkonomi. Flere og flere kreditinstitutter og banker foretager denne kreditvurdering automatisk. Dvs en ‘robot’ eller et computerprogram udregner den risiko de løber ved at låne penge ud til dig. I de helt avancerede modeller kan faktorer, som hvilken internetbrowser du anvender have indflydelse, hvilken dag i måneden du ansøger, hvor du bor og mange andre ting, som du ikke umiddelbart oplyser, men som medtages i den samlede vurdering. Det kan de gøre med baggrund i et væld af historiske oplysninger. Hvordan er det gået deres andre kunder. Måske har de et højere tab på kunder der ansøger fra en Chrome Browser end kunder ansøger fra en Internet Explorer browser – eller omvendt. Måske taber de flest penge på dem der ansøger i sidste halvdel af måneden i forhold til dem der ansøger i første halvdel af måneden. Er dette parameter med i deres beregning vil det påvirke din rente. Team dkPenge har ikke detaljeret kendskab til de enkelte kreditinstitutters kreditvurderingsalgoritmer eller hvilke parametre de medtager. Men vi ved at det er sådanne parametre der anvendes i branchen generelt.

Hvilken rente får du tilbudt på dit forbrugslån?

Du kan ikke vide hvilken rente du får tilbudt før du har ansøgt og fået et svar. Den kendsgerning at du har behov for at låne indikere i sig selv at din kreditværdighed ikke nødvendigvis er i top. Derfor er det meget meget sjældent at låneansøgerne får tilbudt den laveste rente, som der opereres med. De fleste har en ide om deres egen økonomi. Hvis du er bange for at lave et budget fordi du frygter resultatet, så bør du nok slet ikke låne penge Hvis du omvendt er meget sparsommelig og lever ok for et meget lille rådighedsbeløb og altid betaler enhver sit, så vil din umiddelbare holdning være at du er kreditværdig. Da det ofte er computerprogrammer, som beregner renten, så anvendes der i beregningerne rådighedsbeløb, som ikke altid afspejler virkeligheden. Måske kræver banken at du har et væsentligt højere rådighedsbeløb end du virkelig har. Selvom du lever fint for det du har, så vil det trække ned på din kreditvurdering.

Ærlig sammenligning af forbrugslån

Vi mener derfor at en ærlig sammenligning af forbrugslån skal tage højde for den rente du med stor sandsynlighed vil få tilbudt. Derfor giver vi dig mulighed for at vælge hvilken rente du mener at få tilbudt. Herefter kan du foretage en korrekt og ærlig sammenligning. Du vil sikkert blive overrasket over hvordan oversigten ændrer sig afhængig af hvilken sats du vælger. Men det er den metode der giver dig det bedste grundlag for at vælge udbyder. Tak fordi du har valgt at anvende dkPenge’s forbrugslån beregner

Mange veje til et forbrugslån

De fleste mennesker som ønsker at optage et forbrugslån søger forskellige muligheder på internettet. Der findes rigtig mange hjemmesider eller online-portaler, som sammenligner forbrugslån.

Hos dkPenge synes vi vores låneberegner er så god at vi gerne vil have at alle får mulighed for at anvende den. Da rigtig mange mennesker søger på nettet når de skal låne penge har vi skrevet en række artikler på vores online portal, som alle viser vores låneberegner. F.eks. vil nogen søge efter hurtig lån eller online lån i stedet for forbrugslån når de søger på nettet. Hvorfor skal de ikke have mulighed for at finde vores unikke beregner og forbrugslån sammenlignings guide?

Derfor kan du finde vores låneberegner på rigtig mange sider på dkPenge. Den har fortjent det.

Team dkPenge

Lån Penge | Forbrugslån

Online lån | Billige lån | Hurtig lån | Lån til lige hvad du ønsker | Lån til ferie | Lån til rejser | Lån til bryllup | Lån til kolonihave | Lån til mobiltelefon | Lån til shopping | Lån til restskat